본문 바로가기
놀면서 일하기/농업-임업-어업-물산업-6차산업

식품-유통 R&D 관련 논문 1201~~~

by 리치캣 2022. 1. 1.
반응형

식품-유통 R&D 관련 논문 1201~~~

https://smartstore.naver.com/smallme/products/6133820192

 

스몰미 메모시트 [A3 크기] - 내맘대로 골라담는 10장 세트 스몰미메모시트. / 스몰미메모시트, 냉

스몰미,메모시트,스몰미메모시트,메모,정리,보드,보드마카,달력,캘린더,플래너,계획,계획표,일정,시간표,A3

smartstore.naver.com

no 발표년월 논문명 저자 게재지명
1201 201212 반응표면분석을 이용한 흑마늘과 개똥쑥 혼합음료 개발을 위한 추출조건의 최적화 강재란 경상대?교 농업생명과학연구
1202 201212 Bioconversion of major ginsenosides Rg1 to minor ginsenoside F1 using novel recombinant ginsenoside hydrolyzing glycosidase cloned from Sanguibacter keddieii and enzyme characterization 김진광 Journal of Biotechnology
1203 201212 Weak points of HACCP prerequisite program operation at 홍종해 한국수의공중보건학회
1204 201212 2010년 도축장 식육에서 분리한 Staphylococcus aureus의 항생제내성 임숙경 한국수의공중보건학회지
1205 201212 Antioxidant property of leaves and calluses extracts of in-vitro grown 송혁 식물생명공학회지(Plant Biotechnology)
1206 201212 마늘의 유통 형태에 따른 저장 중 품질 특성 박영희 한국식품영양과학회지
1207 201212 Cloning and expression of gamma-glutamyl transpeptidase and its relationship to greening in crushed garlic (Allium sativum) cloves JungeunCho Journal of the Science of Food and Agriculture
1208 201212 Optimization for the Maximum Bacteriocin Production of Lactobacillus brevis DF01 Using Response Surface Methodology YuMiLee Food Science and Biotechnology
1209 201212 Primary Cultures of Drosophila melanogaster Gut Cells for Studies of Intestinal Stem Cell Regulation 윤영일;윤은영(교신저자) 한국생명과학회지
1210 201212 보릿가루 첨가 복합분의 반죽 물성 및 빵의 품질 특성 하용밍 한국식품저장유통학회지
1211 201212 Toxicity of red Liriope platyphylla manufactured by steaming process on liver and kidney organs of ICR mice Sun-Il Choi 한국실험동물학회
1212 201212 Alachlor의 송사리 단기번식독성 및 내분비계에 미치는 영향 이제봉 농약과학회지
1213 201212 농업인의 건강유해요인 정미혜 농업인 건강
1214 201212 Dehydration of Blueberries Using Maltodextrin and the Physicochemical Properties of Dried Blueberries 천호현 Horticulture
1215 201212 다양한 유래에서 분리된 황색포도상구균에 대한 유기산과 천연항균물질의 저해 효과 김보람 한국식품위생안전성학회지
1216 201212 어린이 건강 식생활 교육용 애플리케이션 개발 조주한 대한지역사회영양학회지
1217 201212 Antioxidant activities and determination of phenolic compounds isolated from oriental plums (Soldam, Oishiwase and Formosa) Kim, Se-Na Nutrition research and practice
1218 201212 이미지 분석을 이용한 살모넬라 신속 진단키트의 측정감도 향상 김기영 농업과학연구
1219 201212 시설재배 쪽파에서 살균제 Demethomorph와 Pyraclostrobin의 잔류특성 박종우 농약과학회지
1220 201212 열풍건조에 따른 선식용 곡류원료의 미생물및 이화학적 특성 양지영 한국식품위생안전성학회지
1221 201212 초등학교 고학년용 영양교육 소책자 개발 및 효과 분석 임은수 대한지역사회영양학회지
1222 201212 한국 성인의 대사증후군 예방을 위한 건강한식 교육프로그램 개발 강민지 한국영양학회지
1223 201212 전통식품 품질인증 일부 시판 된장의 효소활성 및 항당뇨 활성 최신량 한국생물공학회지
1224 201212 Effects of Platycodon Grandiflorum Including Platycodin D in IgE/Ag-InducedType I Hypersensitivity Tack-Joong Kim;Sae-Jin Park Journal of Life Science
1225 201212 증숙가공공정을 통한 더덕의 항산화 활성 증진 송치호 한국약용작물학회지
1226 201212 Urushiol이 제거된 발효옻 추출물의 제조와 특성 최한석 한국식품과학회지
1227 201212 식육판매장의 HACCP system 운용 개선을 위한 제언 홍종해 한국가축위생학회
1228 201212 불가사리를 이용하여 제조한 칼슘보충제의 이화학적 특성 박희연 The Korean Society of Postharvest Science and Technology of Agricultural Products
1229 201212 First Detection and Seasonal Variation of Lipophilic Toxins Okadaic Acid, Dinophysistoxin-1, and Yessotoxin in Korean Gastropods 이가정 JOURNAL OF FOOD PROTECTION
1230 201212 Optimal production of L-threo-2,3-dihydroxyphenylserine (L-threo-DOPS) on a large scale by diastereoselectivity-enhanced variant of L-threonine aldolase expressed in Escherichia coli Gwon HJ PREPARATIVE BIOCHEMISTRY & BIOTECHNOLOGY
1231 201212 Narirutin fraction from citrus peels attenuates LPS-stimulated inflammatory response through inhibition of NF-kappa B and MAPKs activation Ha, Sang Keun FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
1232 201212 Role of precursors on greening in crushed garlic (Allium sativum) bulbs, and its control with freeze-dried onion powder Cho, Jungeun JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
1233 201212 Comparative study of white and steamed black panax ginseng, P. quinquefolium, and P. notoginseng on cholinesterase inhibitory and antioxidative activity MiRaLee Journal of Ginseng Research
1234 201212 Synthesis of monoacylglycerol containing pinolenic acid via stepwise esterification using a cold active lipase Pyo, Young-Gil BIOTECHNOLOGY PROGRESS
1235 201212 Effect of Korean Native Cimicifuga Species on Proliferation of Vascular Smooth Muscle Cells. Kang YH The Journal of Korean Society of Menopause
1236 201212 Effect of Addition Level of Green Tea Extract on the Lactic Acid Bacteria, Oxidative Stability, and Aroma in Kimchi-fermented Sausage Kang, Sun Moon KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
1237 201212 Effects of Chungkookjang Extract on Growth Hormone Secretion from GH3 최선일 Journal of Life Science
1238 201212 Effects of LED Light Illumination on Germination, Growth and Anthocyanin Content of Dandelion (Taraxacum officinale) Jai Hyunk Ryu 한국자원식물학회
1239 201212 시설재배 쪽파와 부추에서 살충제 Bifenthrin과 Chlorfenapyr의 잔류특성 비교 박종우 농약과학회지
1240 201212 장수버섯 배양으로 제조한 발효옻 추출물이 장류 미생물의 증식 및 효소활성에 미치는 영향 최한석 Mycobiology(한국균학회지)
1241 201212 GS/MS 분석에 의한 천일염의 향기성분 나종민 한국식품영양학회지
1242 201212 깨풀의 발생이 콩 생육에 미치는 영향 및 경제적 피해 한계수준 류지혁 한국잡초학회지
1243 201212 제조 방법이 다른 팽화미 분말의 이화학적 특성 이정은 한국식품영양학회지
1244 201212 시기별 엽채류의 미생물 오염도와 유통 조건 조사 - 들깻잎과 상추를 중심으로 - 김원일 한국식품위생안전성학회지
1245 201212 시판 흑마늘의 항산화 및 Nitrosodimethylamine의 생성억제 차지영 경상대학교 농업생명과학연구
1246 201212 Population Structure of the Gibberella fujikuroi Species Complex Associated with Rice and Corn in Korea 윤성환 The Plant Pathology Journal
1247 201212 한식 관련 분야 전문가들의 한국인 상용 음식과 식품에 대한 인식 이상은 한국영양학회지
1248 201212 EST-SSR 마커를 이용한 인삼 품종과 육성계통의 유전적 다형성 및 유연관계 분석 방경환 한국약용작물학회지
1249 201212 Effects of Different Cooking Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.) 황인국 Preventive nutrition and food science
1250 201212 황기를 첨가한 발효주의 품질 특성 최지호 동아시아식생활학회지
1251 201212 열처리 방법에 따른 품종별 콩단백질의 항원성 변화 설희경, 류충호 생명과학회지
1252 201212 Evaluation of selective enrichment broths and chromogenic media for Salmonella detection in highly contaminated chicken carcasses Hyeon, J. -Y. POULTRY SCIENCE
1253 201212 Zizyphus jujuba and its Active Component Jujuboside B Inhibit Platelet Aggregation 서은지 Phytotherapy Research
1254 201212 국내 가축에서 Salmonella I 4,[5],12:i:-의 최초 분리 사례 이덕용 대한수의학회지
1255 201212 전통누룩 진균류를 이용한 입국의 제조 및 입국곰팡이의 동정 김재호 한국균학회지
1256 201212 맹종죽 시험림의 현존량 추정에 관한 연구 이광수 한국임학회지
1257 201212 밀리타리스 동충하초 추출물의 항염활성 효과 최재훈 한국버섯학회지
1258 201212 Reduction of Tyramine by Addition of Schizandra chinensis Baillon in Cheonggukjang 오수진 Journal of Medicinal Food
1259 201212 HACCP원리에 기초하는 GAP모델 확립을 위한 딸기 농장의 수확단계에 대한 미생물학적 위해요소 조사 심원보 한국식품과학회지
1260 201212 백련(Nelumbo nucifere) 종자의 발아에 미치는 종피의 파상, 온도 및 황산처리 효과 임명희 한국 자원식물학회지
1261 201212 깻잎의 농산물우수관리제도(GAP) 적용을 위한 수확단계에서 미생물학적 위해요소 분석 권우현 한국식품위생안전성학회지
1262 201212 유통 친환경 엽채류와 엽경채류 중 잔류농약 실태조사 및 안전성 평가 이재윤 농약과학회지
1263 201212 단기속성 청고추장의 항산화 성분 및 항산화 활성 신경은 동아시아식생활학회지
1264 201212 메주로부터 지질분해 효소 생산 균주의 분리 및 배양학적 특성 윤혜주 한국미생물생명공학회지
1265 201212 Momilactione B inhibits protein kinase A signaling and reduces tyrosinase-related proteins 1 and 2 expression in melanocytes 이지혜 Biotechnology Letters
1266 201212 Selection of Beef Quality Factors Represented by Time-Temperature Integrator (TTI) Kim, Eunji KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
1267 201212 Cyanidin 3-glucoside(C3G) 함량이 높은 대립 벼 신품종 ‘대립자미’ 류수노 한국육종학회지
1268 201212 Cis-acting element (SL1) of Potato virus X controls viral movement by interacting with the NbMPB2Cb and viral proteins Cho, S.Y. Virology
1269 201212 논토양의 이화학적 특성 및 침출성 중금속 함량을 이용한 비소의 전함량 예측 이정미 한국토양비료학회지
1270 201212 천연색소를 이용한 건축내장용 색한지 제조(제2보)- Super Eight Color 창호지의 기능성 연구- 이상현 Journal of Korea Technical Association of the Pulp and Paper Industry
1271 201212 토마토 첨가량을 달리한 산천어 육수의 품질특성 최수근 동아시아식생활학회지
1272 201212 Dissemination of multidrug-resistant Escherichia coli in Korean veterinary hospitals So, Jeong Hwa DIAGNOSTIC MICROBIOLOGY AND INFECTIOUS DISEASE
1273 201212 Attenuated Salmonella Gallinarum secreting an Escherichia coli heat-labile enterotoxin B subunit protein as an adjuvant for oral vaccination against fowl typhoid 이존화 Veterinary Immunology and Immunopathology
1274 201212 Comparison of intense pulsed light- and ultraviolet (UVC)-induced cell damage in Listeria monocytogenes and Escherichia coil O157:H7 Cheigh, Chan-Ick FOOD CONTROL
1275 201212 ANTIBACTERIAL EFFECTS OF NATURAL VOLATILE ESSENTIAL OIL FROM ZANTHOXYLUM PIPERITUM A.P.DC.AGAINST FOODBORNE PATHOGENS JE-HYUKLEE Journal of Food Biochemistry
1276 201212 담금유형에 따른 쌀 막걸리 술덧의 품질특성 정용진 한국식품과학회지
1277 201212 Purple corn anthocyanins dampened high-glucose-induced mesangial fibrosis and inflammation: possible renoprotective role in diabetic nephropathy. jingLi Journal of Nutritional Biochemistry
1278 201212 Draft Genome Sequence of a Sphingomonas sp., an Endosymbiotic Bacterium Isolated from an Arctic Lichen Umbilicaria sp. JungeunLee Journal of Bacteriology
1279 201212 Development of RNA Aptamers for Detection of Salmonella Enteritidis 현지연 Journal of microbiological methods
1280 201212 OECD 우수실험실운영(GLP)현황 및 발전방향 홍순성 농약과학회지
1281 201212 서울․경기지역 성인의 상용음식에 대한 한식 인식도 조사 박영희 대한지역사회영양학회지
1282 201212 국내산 품종별 쑥의 항산화 및 암세포성장 억제활성 김라정 생명과학회지
1283 201212 Quantitative Microbiological Profiles of Brown Rice and Germinated Brown Rice Keun-SungKim Food Science and Biotechnology
1284 201212 Protective effect of the aqueous extract from the root of Platycodon grandiflorum on cholestasis-induced hepaticinjury in mice Jong-WooKim Pharmaceutical Biology
1285 201212 Digestive enzymes characterization of krill (Euphausia superba) residues deoiled by supercritical carbon dioxide and organic solvents AbdelkaderAli-Nehari Journal of Industrial and Engineering Chemistry
1286 201212 Induction of apoptosis by laminarin, regulating the insulin-like growth factor-IR signaling pathways in HT-29 human colon cells 박희경 International Journal of Molecular Medicine
1287 201212 Study on UV Absorption Materials Derived from Red Algae Gloiopeltis fucatas and Mazzaella sp. in Russia 이문희 Fisheries and Aquatic Sciences
1288 201212 장기 숙성에 따른 시판 멸치액젓의 성분변화 남기호 Journal of Agriculture & Life Science
1289 201212 다지역산업연관모델을 이용한 전국 농가맛집의 경제적 파급효과 분석 김현철 외식경영연구
1290 201212 The Quality of King Oyster Mushrooms Stored with a Master Packaging System Consisting of Inner Individual Packs and an Outer Liner Bag to Be Dismantled at a Retail Display Jeong, Mijin FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
1291 201212 Development of a time-temperature integrator system using Burkholderia cepacia lipase 홍광원 Food Science and Biotechnology
1292 201212 Reduction in fat uptake of doughnut by microparticulated wheat bran Kim, Bum-Keun INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
1293 201212 Effect of oral administration of water-soluble extract from citrus peel (Citrus unshiu) on suppressing alcohol-induced fatty liver in rats 박호영 Food Chemistry
1294 201212 Integrated allele-specific polymerase chain reaction-capillary electrophoresis microdevice for single nucleotide polymorphism genotyping JongYoungChoi Biosensors and Bioelectronics
1295 201212 Quality and safety of a new rapeseed ‘Kangyu’ cultivated at different regions in Korea GilhwanAn Food Science and Biotechnology
1296 201212 생강(Zingiber officinale Roscoe)의 숙성기간에 따른 품질특성 김경탁 한국식품위생안전성학회지
1297 201212 오징어식해의 제조시 발효온도 및 염도의 최적화 조순영 한국수산과학회
1298 201212 방울토마토 첨가량을 달리한 당화 방울토마토죽의 항산화및 ACE저해 효과 김진숙 한국식품조리과학회지
1299 201212 메주 형태와 Starter 첨가에 따른 쌀된장의 품질특성 변화 최혜선 한국식품영양학회지
1300 201212 Development of Pollen Analysis Method for Honey Quality Control by Sucrose Gradient Ultra Centrifugation (SGUC) 최용수 한국양봉학회지
1301 201212 향토음식의 산업화가치 평가를 위한 지표 개발 연구 최정숙 한국식생활문화학회지
1302 201212 연잎분말을 첨가한 밥의 품질특성 및 연잎쌈밥의 저장 중 향기성분 분석 박복희 한국식생활문화학회지
1303 201212 비닐하우스를 이용한 양파의 상온 저장 중 품질 변화 고은영 한국자원식물학회지
1304 201212 Bacillus subtilis HJ18-4를 이용하여 제조한 대맥장의 품질 특성 최혜선 한국식품과학회지
1305 201212 홍고추를 첨가한 김치의 숙성 중 품질특성 변화 황인국 한국식품조리과학회지
1306 201212 Changes in 10-HDA of royal jelly harvested at different timea and locations 한상미 한국양봉학회지
1307 201212 Paraquat application and respiratory health effects among South Korean farmers. 차은실 OCCUP ENVIRON MED
1308 201212 Purple corn anthocyanins inhibit diabetes-associated glomerular monocyte activation and macrophage infiltration Kang, Min-Kyung AMERICAN JOURNAL OF PHYSIOLOGY-RENAL PHYSIOLOGY
1309 201212 Effects of Pre-rigor Salting on the Physicochemical and textural properties of ground duck breast muscle Sang-HunLee 한국축산식품학회
1310 201212 A Study of Establishment and Exploitation of Bio-markers for Determination of Shelf-life of Eggs and Egg Products An, Ji-Hui;안지희 KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
1311 201212 A rotary microsystem for simple, rapid, and automatic RNA purification ByungHyunPark Lab on a Chip
1312 201212 Ultrafast rotary PCR system for multiple influenza viral RNA detection JaeHwanJung Lab on a Chip
1313 201212 Effect of Extraction Methods on the Types and Levels of Free Amino Acid of Beef Longissimus Muscle 다쉬 KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
1314 201212 Emergency department visits due to pesticide poisoning in South Korea, 2006-2009 고유선 Clinical toxicology
1315 201212 Quantitative Microbiological Profiles of Brown Rice and Germinated Brown Rice Keun-SungKim Food Science and Biotechnology
1316 201212 Detection of 6-benzylaminopurine plant bioregulator using an opto-fluidic ring resonator (OFRR) biosensor Lee, S. Analytical methods : advancing methods and applications
1317 201212 왜우산풀에서 추출한 protease 조효소액의 특성 이광재 강원 농업생명환경연구
1318 201212 포장방법에 따른 데침나물의 저장중 품질변화 조인희 한국식품저장유통학회
1319 201212 A simulation Approach for Optimal Design of RFID Sensor Tag-based Cold Chain Systems Yong-ShinKang Journal of Food Engineering
1320 201212 국내 유통중인 유기농 채소류의 미생물 분포도 분석 정규석 한국토양비료학회지
1321 201212 소금종류별에 따른 첨가가 생면의 품질에 미치는 효과 이정미 한국식품영양학회지
1322 201212 발아에 따른 콩류의 식후 혈당 상승 억제효능과 항산화 활성 조차영 한국식품영양학회지
1323 201212 곶감으로부터의 오염미생물 분리 및 동정 이진만 한국식품저장유통학회
1324 201212 Organic acid extraction of fluoride from antarctic krill euphausia superba cheng liang xie fisheries and aquatic sciences
1325 201212 Monascus pilosus로 발효시킨 뽕잎차의 품질특성과 항산화능 이상일; 김순동 한국식품영양과학회지
1326 201212 국내 유통 버섯 중 중금속 함량 조사 및 위해성 평가 김지영 한국환경농학회지 (Online)
1327 201212 면역크로마토그래피를 이용한 토양 및 쌀의 Cd 간이 진단법 평가 이상필 한국토양비료학회지
1328 201212 Construction of theta-type shuttle vector for Leuconostoc and other lactic acid bacteria using pCB42 isolated from kimchi 한남수 PLASMID
1329 201212 Anti-inflammatory effect of ethanolic extract from Myagropsis myagroides on murine macrophages and mouse ear edema 정은지 BMC Complementary and Alternative Medicine
1330 201212 김치로부터 분리한 Lactobacillus plantarum AF1의 마우스에 대한 급성독성 이환 한국식품저장유통학회지
1331 201212 국내 식물발효액의 현황 및 전망 한서영 식품과학
1332 201212 슈퍼자미의 이화학적 특성 및 항산화 활성 최수근 한국식품조리과학회지
1333 201212 종가의 한과류에 관한 탐색적 연구 권용석 한국식생활문화학회지
1334 201212 Economic burden of acute pesticide poisoning in South Korea 최영철 TROP MED INT HEALTH
1335 201212 Aflatoxin M1 in Pasteurized Market Milk in Korea 황규춘 KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
1336 201212 HPLC 및 GC-ECD/NPD를 이용한 과일 중 61종 농약의 QuEChERS 전처리 다성분 분석법 개발 이주영 농약과학회지
1337 201212 컬러동치미 제조를 위한 홍갓, 맨드라미, 비트에 함유된 안토사이안 색소의 최적 추출 조건 김미혜 한국식생활문화학회지
1338 201212 형태적 특성에 따른 들깻잎, 상추, 케일 중 농약 잔류량 비교 손경애 농약과학회지
1339 201212 근현대 조리서에 나타난 전의 변화 분석 및 문헌 고찰 김진숙 한국식생활문화학회지
1340 201212 Differential effects of the steaming time and frequency for manufactured red Liriope platyphylla on nerve growth factor secretion ability, nerve growth factor receptor signaling pathway and regulation of calcium concentration Choi, Sun Il MOLECULAR MEDICINE REPORTS
1341 201212 Activation of Estrogen Receptor by Bavachin from Psoralea corylifolia JoonwooPark Biomolecules & Therapeutics
1342 201212 Suppression of adhesion molecule expression by phenanthrene-containing extract of bulbils of Chinese Yam in vascular smooth muscle cells through inhibition of MAPK, Akt and NF-kappa B Choi, Ko-Woon FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
1343 201212 Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export SangHeeSeo 한국축산식품학회지
1344 201212 Dependence of individual primary package atmosphere on retail display temperature and micro-perforations in a master packaging system for chestnuts Kim, Hwan Ki JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT
1345 201212 Variability of matrix effects in liquid and gas chromatography-mass spectrometry analysis of pesticide residues after QuEChERS sample preparation of different food crops Kwon, H. Journal of chromatography A
1346 201212 목재 폼알데하이드 신속검출 공정개발 최근형 Journal of Applied Biological Chemistry(한국응용생명화학회)
1347 201212 Changes in growth and survival of Bifidobacterium by coculture with Propionibacterium in soy milk, cow's milk, and modified MRS medium 박명수 International Journal of Food Microbiology
1348 201212 Hypoglycemic Effects of Cyclo (His-Pro) in Streptozotocin-induced Diabetic Rats JangWonChoi Biotechnology and Bioprocess Engineering
1349 201212 Antioxidant activity of Green Tea Fermented with Monascus pilosus Joo-WonSuh 한국응용생명화학회
1350 201212 국내 재배지역에 따른 고추의 Capsaicinoid 함량 이성응 한국식품영양과학회지
1351 201212 Prevalence and Microbial Flora of Chicken Slaughtering and Processing Procedure Seol, Kuk-Hwan KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
1352 201212 Rhizopus oryzae N174를 이용한 액체종국 저장조건에 따른 밀누룩의 품질 특성 최정실 한국미생물생명공학회지
1353 201212 Microbial Dynamics of Commercial Makgeolli Depending on the Storage Temperature Kim, Hye-Ryun JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
1354 201212 Prevalence and antimicrobial resistance of Salmonella species isolated from chicken meats produced by different integrated broiler operations in Korea M.S.Kim Poultry Science
1355 201212 Estimating basic wood density and its uncertainty for Pinus densiflora in the Republic of Korea 표정기 Annals of Forest Research
1356 201212 양하분말을 이용한 녹두묵의 품질특성 김애정 한국식품영양학회지
1357 201212 Polymorphisms of IGFI contribute to the development of ischemic stroke 김영옥 Experimental and Therapeutic Medicine
1358 201212 유기인계 살충제 Chlorpyrifos 유제 살포액 조제 시 농작업자의 손 노출량 측정 및 위해성 평가 김은혜 농약과학회지
1359 201212 소금의 보돌연변이 및 암세포성장억제 효과 조흔 한국식품영양과학회지
1360 201212 Anti-inflammatory Effects of Water Extract of Eucommia ulmoides Oliver on the LPS-induced RAW 264.7 Cells 김영옥 한국약용작물학회지
1361 201212 Effects of Red Liriope platyphylla on NGF secretion ability, NGF receptor signaling pathway and γ-secretase components in NSE/hAPPsw transgenic mice expressing Alzheimer’s Disease Sun-Il Choi 한국실험동물학회
1362 201212 The In Vitro and In Vivo Efficacy of Hen IgY Against Vibrio parahaemolyticus and Vibrio vulnificus Kassim, Neema JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
1363 201212 시판막걸리의 저장기간에 따른 품질특성 및 미생물 변화 권영희 한국균학회지
1364 201212 김치에서 박테리오신을 생산하는 Lactobacillus sakei B16의 분리 및 특성 분석 한남수 한국식품영양과학회지
1365 201212 식물성 배지에서 Lactobacillus plantarum의 배양을 위한 배지 최적화 정은지 한국생물공학회지
1366 201212 국내산 감자(Solanum tuberosum L.)의 품종별 품질특성 평가 및 용도구분 이예진 한국작물학회지
1367 201212 한국 논 농약살포자의 위해성 평가 홍순성 농약과학회지
1368 201212 Black rice (Oryza sativa L.) extract attenuates hepatic steatosis in C57BL/6J mice fed a high-fat diet via fatty acid oxidation. 장환희 NUTR METAB
1369 201212 당화딸기죽의 품질특성및 항산화능 김진숙 한국식품영양과학회지
1370 201212 저장중무화과(Ficus carica L.) 선도유지를위한고농도이산화탄소처리된포장시스템적용연구 정대성 한국식품저장유통학회
1371 201212 단순 가공 식품 재료 활용을 위한 국, 탕용 구아바 채소 완자의 저장 기간에 따른 품질 특성 백옥희 동아시아식생활학회지
1372 201212 전자선 조사와 양파껍질 추출물 및 향미물질 첨가가 돈육포의 미생물학적 및 관능적 품질에 미치는 영향 김현주 충남대학교 농업과학연구
1373 201212 Analysis of the Volatile Flavor Components in Plum(Prunus salicina) Irradiated with an Electron Beam In-Seon Jeong 한국식품저장유통학회
1374 201212 전통간장으로부터 분리한 Cladosporium sp.과 Sterigmatomyces sp.미생물의 동정 및 NaCl 농도에 따른 미생물 효소활성 분석 이남근; 함영태 한국식품과학회지
1375 201212 적하수오 추출물이 고콜레스테롤 급여 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향 최준혁 한국식품영양과학회지
1376 201212 백하수오 추출물이 선천성 고혈압 흰쥐의 지질성분 및 혈압에 미치는 영향 최준혁 한국식품영양과학회지
1377 201212 치즈 숙성 중의 곰팡이 오염 방제 - 현황과 전망 정후길 한국유가공기술과학회지
1378 201212 Indoxacarb의 수화제 및 입상수화제 살포액 조제 시 농작업자의 노출량 측정 및 위해성 평가 김은혜 농약과학회지
1379 201212 유색미를 첨가한 연잎쌈밥용 밥의 조직감 및 관능평가에 관한 연구 박복희 한국식생활문화학회
1380 201212 곰팡이 균종을 달리하여 제조한 혼합 곡류 누룩의 품질특성 백성열 동아시아식생활학회지
1381 201212 진해만 서부 용남∙광도해역의 세균학적 수질에 미치는 육상 오염원의 영향 심길보 Journal of Korean Fisheries and Aquatic Sciences
1382 201212 Fast and efficient generation of recombinant baculoviruses by in vitro transposition 최재영 Applied Microbiology and Biotechnology
1383 201212 발아현미의 이화학적 특성 오세관 한국식품영양학회지
1384 201212 Identification of Sedum kamtschaticum, Lythrum anceps, and Astilbe chinensis var. davidii as Inhibitors of Peroxisome-proliferator-activated Receptor gamma Expression and Lipid Accumulation Jang, Woo-Seok JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
1385 201212 Salmonella 신속 검출용 간이진단키트의 성능 개선 연구 김기영 산업식품공학
1386 201212 Red Liriope platyphylla contains a large amount of polyphenolic compounds which stimulate insulin secretion and suppress fatty liver formation through the regulation of fatty acid oxidation in OLETF rats Lee, Hye Ryun INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR MEDICINE
1387 201212 Prevalence and antimicrobial susceptibility of Brachyspira species in pigs in Korea 임숙경 대한수의학회지
1388 201212 Chemical properties and oxidative stability of perilla oils obtained from roasted perilla seeds as affected by extraction methods DongMinJung Journal of Food Science
1389 201212 Effects of Soybean Peptide Intake on Antioxidant Enzyme, Cortisol and Inflammatory Cytokines in High School Judo Athletes 배수정 대한의생명과학회
1390 201212 서양민들레 부위별 추출물의 항산화 및 세포독성 연구 천상욱 한국자원식물학회지
1391 201212 Development of a lipase-based time temperature indicator system for monitoring ground beef quality WonKim Journal of the Korean Society for Applied Biological Chemistry
1392 201212 Effect of Ginsenosides Rg3 and Re on Glucose Transport in Mature 3T3-L1 Adipocytes Ok-HwanLee PHYTOTHERAPY RESEARCH
1393 201301 Modeling and optimization of lipase-catalyzed esterification of policosanols with conjugated linoleic acid by response surface methodology TingtingZhao Biocatalysis and Biotransformation
1394 201301 김치로부터 분리한 Leuconostoc citreum GR1의 마우스에 대한 급성독성 이환 한국식품저장유통학회지
1395 201301 Platycodin D attenuates bile duct ligation-induced hepatic injury and fibrosis 김태원 Food and Chemical Toxicology
1396 201301 Synergism of combined vitamin B1 and NaOCl treatment for reduction of microbiological contamination in head lettuce JI-HYOUNGHA Journal of Food Processing and Preservation
1397 201301 방사선 저항세균 Micrococcus roseus의 광펄스 살균 효과 김보라 한국식품과학회지
1398 201301 Aldose Reductase Inhibitory Activity of Compounds from Zea mays L. TaeHyeonKim BioMed Research International
1399 201301 김치 종류에 따른 유산균의 생물학적 및 기능적 특성 고강희 한국식품영양과학회지
1400 201301 상엽 물추출물이 다이옥신 유도 독성에 대한 흰쥐의 혈액 생화학지표에 미치는 영향 이윤복 디지털정책연구
1401 201301 Buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) Sprout Treated with Methyl Jasmonate Improved Anti-Adipogenic Activity Associated with the oxidative stress system in 3T3-L1 adipocytes Young-JunLee International Journal of Molecular Sciences
1402 201301 Anti metastatic effect dof polysaccharide isolated form Colocasia esculenta is exerted through immunostimulation hye-ryungpark Int. J. Mol. Med.
1403 201301 Metabolomic analysis of the effect of shade treatment on the nutritional and sensory qualitties of green tea Lan-SookLee Journal of Agricultural and Food Chemistry
1404 201301 Suppression of LPS-induced inflammatory activities by Rosmarinus officinalis L. Mi-HeeYu Food Chemistry
1405 201301 Comparison of bacterial community changes in fermenting kimchi at two different temperatures using a denaturing gradient gel electrophoresis analysis HongYeun Journal of Microbiology and Biotechnology
1406 201301 방사선 저항세균 Micrococcus roseus의 광펄스 살균 효과 김보라 한국식품과학회지
1407 201301 Anti-obesity effects of glabridin-rich supercritical carbon dioxide extract of licorice in high-fat-fed obese mice Jiyun Food Chem Toxicol
1408 201301 동부 발아기간 중 폴리페놀 함량, 항산화성 및 항산화효소 활성 변이 천상욱 한국자원식물학회지
1409 201301 초기 저장온도 및 PA필름 포장재가 머스크멜론의 저장 중 품질에 미치는 영향 차환수 한국식품저장유통학회지
1410 201301 Metabolomic Analysis of the Effect of Shade Treatment on the Nutritional and Sensory Qualities of Green Tea Lee, Lan-Sook JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
1411 201301 The Effect of Modified Atmosphere Packaging and Additon of Rosemary Extract, Sodium Acetate and Calcium Lactate Mixture on the Quality of Pre-cooked Hamburger Patties during Refrigerated Storage Muhlisin Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
1412 201301 Buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) Sprout Treated with Methyl Jasmonate (MeJA) Improved Anti-Adipogenic Activity Associated with the Oxidative Stress System in 3T3-L1 Adipocytes Lee, Young-Jun INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES
1413 201301 Anti-metastatic effect of polysaccharide isolated from Colocasia esculenta is exerted through immunostimulation hye-ryungpark INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR MEDICINE
1414 201301 Platycodin D attenuates bile duct ligation-induced hepatic injury and fibrosis in mice Kim, Tae-Won FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
1415 201301 SYNERGISM OF COMBINED VITAMIN B1 AND NAOCL TREATMENT FOR THE REDUCTION OF MICROBIOLOGICAL CONTAMINATION IN HEAD LETTUCE Ha, Ji-Hyoung JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
1416 201301 The Effect of Modified Atmosphere Packaging and Addition of Rosemary Extract, Sodium Acetate and Calcium Lactate Mixture on the Quality of Pre-cooked Hamburger Patties during Refrigerated Storage Muhlisin ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES
1417 201302 Hypoglycemic dipeptide cyclo (His-Pro) significantly altered plasma proteome in streptozocin-induced diabetic rats and genetically-diabetic (ob/ob) mice SongAhChoi Molecular Biology Reports
1418 201302 Major rheological and sensory analysis to determine the textural properties of cheeses 이원재 농업생명과학연구
1419 201302 Production and Characterization of Beta-lactoglobulin/Alginate Nanoemulsion Containing Coenzyme Q10: Impact of Heat Treatment and Alginate Concentrate Mee-RyungLee Korean Journal for Food Science of Animal Resources
1420 201302 Protective effect of the roots extract of Platycodon grandiflorum on bile duct ligation-induced hepatic fibrosis in rats 임종환 Human and experimental toxicology
1421 201302 계란의 신선도 평가를 위한 영상분석법의 개발 김남균 산업식품공학
1422 201302 Utilization and performance evaluation of a surplus air heat pump system for greenhouse cooling and heating Seung-HwanYang Applied Energy
1423 201302 Effect of microparticulated wheat bran on the physical properties of bread 김범근 International J. of Food Science and Nutrition
1424 201302 적외선 가열처리가 현미의 취반특성에 미치는 영향 이재권 산업식품공학
1425 201302 Total polyphenols and bioactivity of seeds and sprouts in several legumes Sang-UkChon Current Pharmaceutical Design
1426 201302 두과작물 새싹의 폴리페놀 함량 및 상산화성 비교 천상욱 한국자원식물학회지
1427 201302 Ultrasonication enhanced low concentration electrolyzed water efficacy on bacteria inactivation and shelf life extension on lettuce FereidounForghani Food science and biotechnology
1428 201303 국내시장에서 유통되는 국내외 초콜릿의 지방산 조성 및 triacylglycerol 조성 분석 현진우 농업과학연구
1429 201303 Monascus pilosus 발효 뽕잎차가 고지방 식이 마우스의 체중과 간 조직 항산화계 효소 활성에 미치는 영향 이상일 한국식품영양학회지
1430 201303 Spherical Granule Production from Micronized Saltwort (Salicornia herbacea ) Powder as Salt Substitute Myung-GonShin Preventive Nutrition Food Science
1431 201303 국내 노계 운반 전용 차량에서의 살모넬라 오염율 및 차량소독에 따른 오염도 감소 효과 나덕환 한국가금학회지
1432 201304 홍삼의 사포닌이 다이옥신에 의한 급성독성 유도 웅성 기니피그의 혈액성분에 미치는 영향 김병원 디지털정책연구
1433 201304 Effects of various extraction methods on quality characteristics of duck feet gelatin Jae-HyunPark Korean Journal of Food Science of Animal Resources
1434 201304 김치에서 분리한 Leuconostoc citreum GR1의 흰쥐에 대한 반복투여독성 김아라 한국식품영양과학회지
1435 201304 Hurdle enhancement of slightly acidic electrolyzed water antimicrobial efficacy on Chinese cabbage, lettuce, sesame leaf and spinach using ultrasonication and water wash FereidounForghani Food Microbiology
1436 201304 Bacterial inactivation in water, DNA strand breaking, and membrane damage induced by ultravilot-assisted titanium dioxide photocatalysis SoohyunKim Water research
1437 201304 Preparation of aqueous dispersion of b-carotene nano-composites through complex formation with starch dextrin Jong-YeaKim Food Hydrocolloids
1438 201304 Effect of soy phosphatidylserine supplemented diet on skin wrinkle and moisture in Vivo and clinical trial Hee-DonChoi Journal of the Korean Society for Applied Biological Chemistry
1439 201304 Protective effect and mechanism of phosphatidylserine in UVB-induced human dermal fibroblasts Sang-HoonLee European Journal of Lipid Science and Technology
1440 201304 Quercetin disrupts tyrosine-phosphorylated phosphatidylinositol 3-kinase and myeloid differentiation factor-88 association, and inhibits MAPK/AP-1 and IKK/NF-κB-induced inflammatory mediators producti MehariEndale Immunobiology
1441 201304 한국산 꽃소금과 천일염의 이화학적 특성 및 미생물 분석 이혜미 한국식품영양과학회
1442 201304 광펄스 처리에 의한 파프리카의 이화학적 변화 홍희정 한국식품과학회지
1443 201304 Preparation of aqueous dispersion of beta-carotene nano-composites through complex formation with starch dextrin Kim, Jong-Yea FOOD HYDROCOLLOIDS
1444 201304 Quercetin disrupts tyrosine-phosphorylated phosphatidylinositol 3-kinase and myeloid differentiation factor-88 association, and inhibits MAPK/AP-1 and IKK/NF-kappa B-induced inflammatory mediators production in RAW 264.7 cells Endale, Mehari IMMUNOBIOLOGY
1445 201304 Bacterial inactivation in water, DNA strand breaking, and membrane damage induced by ultraviolet-assisted titanium dioxide photocatalysis Kim, Soohyun WATER RESEARCH
1446 201304 Narirutin fraction from citrus peels attenuates alcoholic liver disease in mice 박호영 Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association
1447 201304 수확시의 숙도에 따른 저온저장 중 토마토의 품질인자의 변화 최정희 한국식품저장유통학회
1448 201304 반응표면분석에 의한 개똥쑥의 항산화 활성을 위한 최적 추출 조건 확립 이수정 농업생명과학연구
1449 201305 Effect of antimicrobial activity of sodium hypochlorite and organic acids on various foodborne pathogens in Korean ginseng root Suk-namKang African journal of microbiology research
1450 201305 회분식 고강도 광원 처리에 의한 막걸리 효모의 살균 김보라 산업식품공학회지
1451 201305 Effects of ultraviolet-C treatment in Teflon??-coil on microbial populations and physico-chemical characteristics of watermelon juice MeiFeng Innovative Food Science and Emerging Technologies
1452 201305 Red Liriope platyphylla stimulated the insulin secretion through the regulation of calcium concentration in rat insulinoma cells and animal models. Hye-RyunLee Laboratory Animal Research
1453 201305 Effects of ultraviolet-C treatment in Teflon (R)-coil on microbial populations and physico-chemical characteristics of watermelon juice Feng, Mei INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES
1454 201305 Stabilization of aqueous dispersion of CoQ10 nanoparticles using maize starches Han-KyulYoon Food Hydrocolloids
1455 201305 회분식 고전압 exponential decay pulse 전기장 처리에 의한 막걸리의 비열 살균 김보라 산업식품공학회지
1456 201306 Chlorin e6 prevents ADP-induced platelet aggregation by decreasing PI3K2Akt phosphorylation and promoting cAMP production JiYoungPark Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine
1457 201306 The change of ginsenoside composition in ginseng leaf and stem extract by the microwave and vinegar process ShinJungKim 생약학회지
1458 201306 Effects of electron beam and ultraviolet-C irradiation on quality and microbial populations of leafy vegetables during storage Ji-HoonKang J Korean Soc Appl Biol Chem
1459 201306 국내 수집 감 품종을 이용한 EST-SSR marker 개발과 유전적 다양성 분석 김경민 한국자원식물학회
1460 201306 Lactobacillus plantarum AF1이 생성한 조항진균 물질의 흰쥐에 대한 반복투여독성 이환 한국식품저장유통학회지
1461 201306 Optimization of Curing Treatment and Storage Temperature of Chinese Yam Lee, Dong-Suk KOREAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & TECHNOLOGY
1462 201306 Chlorin e6 Prevents ADP-Induced Platelet Aggregation by Decreasing PI3K-Akt Phosphorylation and Promoting cAMP Production Park, Ji Young EVIDENCE-BASED COMPLEMENTARY AND ALTERNATIVE MEDICINE
1463 201306 품종 별 인삼 씨의 이화학적 성분 비교 황인경 Journal of food technology
1464 201306 마의 수확후 처리 및 저장 온도 최적화 이동석 원예과학기술지
1465 201306 폐배추 추출물을 이용한 Leuconostoc citreum GR1 종균배양용 최적 배지 및 배양 조건 개발 문신혜 한국식품영양과학회
1466 201306 탈지 인삼씨박 분말을 첨가한 영양바의 품질 특성 황인경 Journal of food cookery
1467 201306 흑마늘 및 개똥쑥 추출물의 급이가 강제운동 시 흰쥐의 체내 지질 성분 및 간조직의 항산화효소 활성에 미치는 영향 강재란 한국식품영양과학회지
1468 201306 Lactobacillus plantarum AF1이 생성한 조항진균 물질의 마우스에 대한 급성독성 손희경 한국식품영양과학회지
1469 201306 Swift Probabilistic Risk Assessment Model of Chemical Hazards in Food by Tiered Approach: A Case Study of Pesticide Residues in Packaged Red Pepper Powder HyunJungKim Food Science and Biotechnology
1470 201306 Extracellular Signal-Regulated Kinase Is a Direct Target of the Anti-Inflammatory Compound Amentoflavone Derived from Torreya nucifera JueunOh Mediators of Inflammation
1471 201306 Determination of Optimal Storage Condition for Pre-packed Hanwoo Loin Seol,Kuk-Hwan 한국축산식품학회지
1472 201307 항산화 및 면역 활성 증강을 위한 생약재의 탐색 이수정 생명과학회지
1473 201307 Greenhouse Heating and Cooling with a Heat Pump System Using Surplus Air and Underground Water Thermal Energy Seung-HwanYang Engineering in Agriculture
1474 201307 한국 전통발효식품인 청국장에서 분리한 Bacillus methylotrophicus에 의한 항산화물질의 생산 이나리 한국환경과학회지
1475 201307 AMPK Activators from Natural Products: A Patent Review. UddinMN Natural Product Sciences
1476 201307 동부나물의 부위별 생육, 폴리페놀 및 항산화성 차이 천상욱 한국작물학회지
1477 201307 Ethanol Extract of Cordyceps militaris Grown on Germinated Soybeans Attenuates Dextran-Sodium-Sulfate-(DSS-) Induced Colitis by Suppressing the Expression of Matrix Metalloproteinases and Inflammatory Mediators DongKiPark BioMed Research International
1478 201308 코로나방전플라즈마제트장치의 조업특성과 살균력 목철균 산업식품공학
1479 201308 Enzymatic modification enhances the protective activity of citrus flavonoids against alcohol-induced liver disease 박호영 Food chemistry
1480 201308 감압방전플라즈마를 이용한 Salmonella Typhimurium 살균과 계란의 위생성 향상 목철균 산업식품공학
1481 201308 Effects of the Cynanchum wilfordii ethanol extract on the serum lipid profile in hypercholesterolemic rats 이혜성 Preventive Nutrition Food Science
1482 201308 ORGANIC ACID RESISTANCE AND TOXIN GENE PROFILES OF B. CEREUS ISOLATED FROM RED PEPPER POWDER Kim, Hyun Jung JOURNAL OF FOOD SAFETY
1483 201308 Effect of Eriodictyol on the Development of Atopic Dermatitis-Like Lesions in ICR Mice 박세진 Biological and pharmaceutical bulletin
1484 201308 Anti-diabetic effects of fermented green tea in a KKAy diabetic mouse 이소영 한국식품과학회
1485 201308 원료곡 처리조건에 따른 동부나물 생산량과 생장반응 김동관 한국자원식물학회지
1486 201308 Organic acid resistance and toxin gene profiles of B. cereus isolated from red pepper powder HyunJungKim Journal of Food Safety
1487 201309 Triterpenoid Saponins Isolated from Platycodon grandiflorum Inhibit Hepatitis C Virus Replication Jong-WooKim Hindawi Publishing Corporation
1488 201309 Aqueous Extracts of Purple Sweet Potato Attenuate Weight Gain in High Fat-fed Mice Shin,S.J International Journal of Pharmacology
1489 201309 Microbiological characteristics of wild yeast strain Pichia anomala Y197-13 for brewing Makgeolli HyeRyunKim Mycobiology
1490 201309 김치 분리 유산균의 치즈 곰팡이 항진균 활성 정후길 한국식품저장유통학회
1491 201309 Two New Isoflavone Glycosides from the Extracts of the Fungus Monascus pilosus-Fermented Black Soybean SeongSuHong Bull. Korean Chem. Soc.
1492 201310 홍삼추출물이 난소절제 흰주의 혈액 생화학적 지표, 골 밀도 및 골무기질에 미치는 영향 김병원 디지털정책연구
1493 201310 Phellinus baumii ethyl acetate extract alleviated collagen type II induced arthritis in DBA/1 mice TaddesseYayeh Journal of Natural Medicines
1494 201310 고전압 펄스 전기장 처리에 의한 Saccharomyces cerevisiae의 생리적 변화 박희란 한국식품과학회지
1495 201310 Quality and characteristics of ginseng seed oil treated using different extraction methods Myung-HeeLee Journal of ginseng research
1496 201310 Anthocyanin-Rich Purple Corn Extract Inhibit Diabetes-Associated Glomerular Angiogenesis Min-KyungKang PLOS ONE
1497 201310 홍삼과 녹차 첨가 약과에 대한 20·30대 아시아 여성 소비자들의 인지도 및 기호도 여가은 동아시아식생활학회지
1498 201311 Comparative Volatile Profiles in Soy Sauce According to Inoculated Microorganisms kyungEunLee Bioscience
1499 201311 Protein Tyrosine Phosphatase 1B (PTP1B) Inhibitors from Morinda citrifolia (Noni) and Their Insulin Mimetic Activity Phi-HungNguyen Journal of Natural Products
1500 201312 새로운 에어블라스트 냉동고의 착상 특성의 실험적 고찰 형기우 대한설비공학회지
1501 201312 발효김치 중 면역활성 젖산균의 분리 및 특성 최재임 유산균학회지
1502 201312 감나무잎 추출물에 대한 화장품약리활성 검증 이진만 대한미용학회
1503 201312 Anticoagulant and fibrinolytic activities of hwanggeumchal sorghum in vitro YoungHoKim Journal of Life Science
1504 201312 국내 일부 자생식물 추출물의 여드름균 항균활성 탐색 이진만 대한미용학회
1505 201312 Comparison of Bifidogenic Growth Stimulation Activities of Fermented Whey Prototypes Gi-SeongMoon Preventive Nutrition and Food Science
1506 201312 국내산 및 일본산 천일염의 패키징 디자인 비교 분석 강희수 한국포장학회
1507 201312 간헐적 운동부하에서 흑마늘과 생약재의 복합처방이 흰쥐의 체내 지질 성분 및 항산화에 미치는 영향 이수정 한국생명과학회지
1508 201312 In vitro study of potentially probiotic lactic acid bacteria strains isolated from kimchi EunHyeRyu Annals of Microbiology
1509 201312 가열기구에 따른 조리방법이 소고기의 품질특성에 미치는 영향 전기홍 한국조리학회지
반응형

댓글