본문 바로가기
놀면서 일하기/농업-임업-어업-물산업-6차산업

식품-유통 R&D 관련 논문 301-600

by 리치캣 2022. 1. 1.
반응형

식품-유통 R&D 관련 논문 301-600

no 발표년월 논문명 저자 게재지명
301 201012 김치와 타락에서 분리한 젖산균의 Helicobacterpylori에 대한 항균 효과 이영덕 한국식품영양학회지
302 201012 인구통계학적 특성에 따른 한식의 건강이미지 인식에 대한 차이 정혜정 동아시아식생활학회지
303 201012 Comparison of Seed Oil Characteristics from Korean Ginseng, Chinese Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) and American Ginseng (Panax quinquefolium L.) Xue-MeiZhu J Food Science and Nutrition
304 201012 Carboxylated Alginic Acid 및 이를 함유한 세정용 화장품의 납 흡착 효과 박희연 한국수산과학회지
305 201012 시판 현미식초의 주정첨가 유무에 따른 휘발성 성분 및 관능적 특성 비교 윤성란 한국식품과학회지
306 201012 Permanent Genetic Resources added to Molecular Ecology Resources Database 1 October 2009-30 November 2009 An, Junghwa MOLECULAR ECOLOGY RESOURCES
307 201012 바우미 상황버섯 추출물의 항염증 효과에 관한 연구 이동희 한국균학회지
308 201012 잔류농약 다성분 동시분석을 위한 흡착 크로마토그래피의 적용 김찬섭 한국농약과학회지
309 201012 Composition and stability of phytochemicals in five varieties of black soybeans (Glycine max) Camila R Correa Food Chemistry
310 201012 곡물별 담자균 배양물의 효소활성 박효숙 한국버섯학회지
311 201012 장수버섯 균사체가 배양된 옻피의 이화학적 특성 및 생리기능 최한석 한국균학회지
312 201012 서울시 중고등학생들의 아침식사 섭취 관련 요인 김양숙 대한지역사회영양학회지
313 201012 The Effects of Soybean Peptide on Lipid Peroxidation, Antioxidant Enzyme and Inflammatory Cytokines in Elite Takewondo Player Chang-SeobSon 대한의생명과학회지
314 201012 Glucosamine-functionalized silver glyconanoparticles: characterization and antibacterial activity VeerapandianM Anal Bioanal Chem
315 201012 mecA Gene Transferrability and Antibiogram of Zoonotic Staphylococcus intermedius from Animals, Staff, and the Environment in Animal Hospitals in Korea 윤정호 JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
316 201012 찹쌀 품종별 강정 제조 특성 김경미 한국식품과학회지
317 201012 젖소농가의 착유시설에 따른 친환경세제의 세척에 미치는 영향 박중국 한국식품위생안전성학회지
318 201012 페놀화합물 및 플라보노이드 함량에 따른 밀원별 벌꿀의 항균 및 항산화 활성 김혜경 한국양봉학회지
319 201012 Determination of Arsenic Species in Polished Rice using a methanol-water digestion method 백민경 JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
320 201101 Influence of roasting on the antioxidant activity of small black soybean (Glycine max L. Merrill) Kim, Hyo Geun LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
321 201101 The effect of high pressure on microbial population, meat quality and sensory characteristics of chicken breast fillet Kruk, Zbigniew A. FOOD CONTROL
322 201102 Assessment of health risk associated with arsenic exposure from soil, groundwater, polished rice for setting target cleanup level nearby abandoned mines 이지호 한국토양비료학회지
323 201102 Thermal Degradation Characteristics and Antioxidant Activity of Fructose Solution with Heating Temperature and Time 우관식 Journal of Medicinal Food
324 201102 Instrumental Methods for Differentiation of Frozen-thawed from Fresh Broiler Breast Fillets Jung, Samooel KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
325 201102 시판누룩 사용 별 석탄주의 품질특성 최지호 한국미생물생명공학회지
326 201102 Analyses of Residual Alkylbenzenes and Its Probabilistic Risk Assessment in Sundried Salts Paik, Min-Kyoung JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
327 201102 파프리카의 미생물 모니터링 및 보관온도에 따른 세균오염도 분석 유용만 한국식품저장유통학회
328 201102 Biomass and Carbon Storage in an Age-Sequence of Korean Pine (Pinus koraiensis) Plantation Forests in Central Korea Li, Xiaodong JOURNAL OF PLANT BIOLOGY
329 201102 중점관리기준에 기초한 국내생산 당귀의 산지 수확 후 아플라톡신의 안전성 평가 연구 안태진 한국약용작물학회지
330 201102 DETECTION OF ORGANIC RESIDUES ON POULTRY PROCESSING EQUIPMENT SURFACES BY LED-INDUCED FLUORESCENCE IMAGING Qin, J. APPLIED ENGINEERING IN AGRICULTURE
331 201103 The development of a simple multispectral algorithm for detection of fecal contamination on apples using a hyperspectral line-scan imaging system 강석원 Sensing and Instrumentation for Food Quality and Safety
332 201103 Combined effect of ultrasound and organic acids to reduce Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium, and Listeria monocytogenes on organic fresh lettuce Sagong, Hun-Gu INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY
333 201103 폐광지역에서 생산된 백미 중 비소오염도 및 확률론적 기법을 이용한 인체 위해성 평가 이지호 한국환경농학회지
334 201103 주요 하천수역에서 검출된 농약의 수서생물에 대한 위해성평가 이지호 농약과학회지
335 201103 Occurrence of Fusarium mycotoxins in rice and its milling by-products in Korea 이수형 Journal of Food Protection
336 201103 천연색소를 이용한 건축내장용 색한지 제조(제1보)-Supe eight color 창호지의 제조- 장혜미 Journal of Korea Technical Association of the Pulp and Paper Industry
337 201103 Preparation of Low Molecular Weight Poly(vinyl alcohol)/Montmorillonite Composite Nanoparticles Using an Electrospraying Technique Park, Sung Min POLYMERS & POLYMER COMPOSITES
338 201103 Farm Strategic Grouping for Competitive Benchmarking Using SOM 조성주 농업경영.정책연구
339 201104 Rapid Detection of Escherichia coli O157:H7 in Fresh-Cut Cabbage by Real-Time Polymerase Chain Reaction Kim, Yun-Ji JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
340 201104 Enhancement of radiation sensitivity in lung cancer cells by celastrol is mediated by inhibition of Hsp90 Lee, Ji-Hyun INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR MEDICINE
341 201104 LINE-SCAN HYPERSPECTRAL IMAGING PLATFORM FOR AGRO-FOOD SAFETY AND QUALITY EVALUATION: SYSTEM ENHANCEMENT AND CHARACTERIZATION Kim, M. S. TRANSACTIONS OF THE ASABE
342 201104 Metabolite fingerprinting of bokbunja (Rubus coreanus Miquel) by UPLC-qTOF-MS Heo, Sujin FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
343 201104 Effect of Backfat Thickness on the Carcass Grade Factors and Carcass Price in Hanwoo Cows and Steers Lee, Jong-Moon KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
344 201104 CA저장에 의한 청매실의 저온장해 발생 억제 및 품질 특성 유지 효과 최선영 한국식품저장유통학회
345 201104 한국에 유통중인 신선편이 채소류의 미생물 품질 및 병원성 세균의 오염도 조사 배영민 한국식품과학회지
346 201104 들깻잎과 생산환경의 미생물 분포 김세리 한국식품과학회지
347 201105 Preparation and characterization of conductive chitosan-poly[N-(3-trimethoxysilylpropyl)aniline] hybrid submicrostructures Gomathi, Palanisamy MACROMOLECULAR RESEARCH
348 201105 Physicochemical and antioxidative properties of selected barnyard millet (Echinochloa utilis) species in Korea Kim, Jun Young FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
349 201105 근적외선 분광법을 이용한 콩과 이물질의 판별 임종국 산업식품공학
350 201105 Accumulation and maternal transfer of polychlorinated biphenyls in Steller Sea Lions (Eumetopias jubatus) from Prince William Sound and the Bering Sea, Alaska Wang, Jun ENVIRONMENTAL POLLUTION
351 201106 쌀단백질 효소분해물을 이용한 효모추출물의 제조 이형진 산업식품공학
352 201106 Effects of Panicum miliaceum L. extract on adipogenic transcription factors and fatty acid accumulation in 3T3-L1 adipocytes Park, Mi-Young NUTRITION RESEARCH AND PRACTICE
353 201106 설재배지에서 토양처리농약 Cadusafos, Ethoprophos와 Probenazole 입제 처리후 휘산과 농작업자 노출 박병준 한국환경농학회지
354 201106 Effect of Inorganic Nanomater ials on the Morphology and Thermal Proper ties of PVA Nanocomposite Nanowebs 염정현 한국염색가공학회지
355 201106 불확도 추정을 통한 토마토 페이스트에서 카드뮴 및 납 분석의 오차 발생 요인 규명 김지영 한국환경농학회지
356 201106 품종별 현미 발아 전후의 생리활성물질 변화 오세관 한국식품영양과학회지
357 201106 Antimicrobial polyethyleneimine-silver nanoparticles in a stable colloidal dispersion Lee, Hyun Ju COLLOIDS AND SURFACES B-BIOINTERFACES
358 201106 Sensory Characteristics and Cross-Cultural Consumer Acceptability of Bulgogi (Korean Traditional Barbecued Beef) Hong, J. H. JOURNAL OF FOOD SCIENCE
359 201106 Analysis of Postharvest 1-MCP Treatment and CA Storage Effects on Quality Changes of 'Fuji| Apples during Export Simulation Park, Youn-Moon KOREAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & TECHNOLOGY
360 201106 Ultrasmall Polyethyleneimine-Gold Nanoparticles with High Stability Kim, Eun Jung POLYMER-KOREA
361 201106 청양고추 착즙액 첨가에 따른 생면의 품질 특성 황인국 한국식품영양과학회지
362 201106 레피멕틴(Lepimectin)의 독성평가와 일일섭취허용량 설정 정미혜 농약과학회지
363 201107 Biochemical monitoring of black raspberry (Rubus coreanus Miguel) fruits according to maturation stage by (1)H NMR using multiple solvent systems Kim, Hee-Su FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
364 201107 Development of duplex RT-PCR-ELISA for the simultaneous detection of hepatitis A virus and hepatitis E virus Tahk, Hongmin JOURNAL OF VIROLOGICAL METHODS
365 201107 Novel Poly(vinyl alcohol)/Clay Nanocomposite Microspheres via Suspension Polymerization and Saponification Yeum, Jeong-Hyun POLYMER-PLASTICS TECHNOLOGY AND ENGINEERING
366 201108 김치에서 항균활성 유산균의 분리 및 동정 박명수 한국식품과학회지
367 201108 밀리타리스동충하초가 테스토스테론 형성에 미치는 영향 홍인표 한국균학회지
368 201108 사과박 식이섬유분말을 첨가한 가래떡의 노화억제효과 박영경 한국식생활문화학회지
369 201108 토양 중 중금속의 화학적 형태와 복분자에 의한 흡수함량 관계 안병구 한국토양비료학회지
370 201108 Development and validation of an analytical method for determination of endocrine disruptor, 2,4-D, in paddy field water Park, Ji-Yeon BIOMEDICAL CHROMATOGRAPHY
371 201108 사과박 식이섬유를 첨가한 설기떡의 품질 특성 박영경 산업식품공학
372 201109 Inactivation of Escherichia coli O157:H7 on Radish Seeds by Sequential Treatments with Chlorine Dioxide, Drying, and Dry Heat without Loss of Seed Viability Bang, Jihyun APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY
373 201109 Casting mold patterning for lateral capillary force migration on PDMS microchannel Kim, Yong-Hoon APPLIED SURFACE SCIENCE
374 201109 재배지역별 청양고추의 품질 특성 황인국 한국식품영양과학회지
375 201109 Effects of Different Sanitizers on the Quality of ‘Tah Tasai’ Chinese Cabbage (Brassica campestris var. narinosa) Baby Leaves 김지강 한국식품저장유통학회
376 201109 ABIPrism 7000SDSplatform에서 개발된 Cronobactersakazakii검출법을 CepheidSmartCycler?? Ⅱ으로 변환 적용 천정환 한국수의공중보건학회지
377 201109 전자상거래농업인의 주체-자원-환경요인별 성과관계 구명 김사균 농업경영.정책연구
378 201109 학교급식의 지역농산물 활용에 대한 농업인 인식에 관한 연구 김영 농촌지도와 개발
379 201109 농업교육훈련 프로그램의 효율성 분석 장우환 농업교육과 인적자원개발(한국농업교육학회)
380 201109 Preparation of Poly(vinyl acetate)/Silver Hollow Microspheres via Suspension Polymerization Yeum, Jeong Hyun POLYMER-KOREA
381 201109 농업용수를 공급하는 호소 수역 내 잔류 농약의 생태위해성평가 : 위해지수방법과 확률론적 방법 이지호 한국환경농학회지
382 201109 부트스트랩을 이용한 소나무의 목재기본밀도 추정 및 평가 표정기 한국임학회지
383 201109 농식품의 전자상거래 활성화 요인 분석 정수연 전자상거래학회지
384 201110 Anti-inflammatory Effects of Cowpea (Vigna sinensis K.) Seed Extracts and Its Bioactive Compounds Lee, Sang Min JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
385 201110 Effect of Apoptosis Induction of Ailanthus altissima on Human Lung Carcinoma Cells 황유진 농업생명과학연구
386 201110 Development and Validation of a Quick Easy Cheap Effective Rugged and Safe-based Multi-residues Analysis Method for Persimmon, Grape and Pear using Liquid Chromatography-tandem Mass Spectrometry 자우윈민 JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
387 201110 Ethyl Acetate Extract of Korean Rice Wine Lees Inhibits IgE-Mediated Degranulation in Rat Basophilic Leukemia RBL-2H3 Cells and Passive Cutaneous Anaphylaxis in Mice 강여진 생명과학회지
388 201110 Mucosal Injuries due to Ribosome-Inactivating Stress and the Compensatory Responses of the Intestinal Epithelial Barrier 문유석 toxins
389 201110 가축분퇴비와 유기질비료에서 병원성박테리아의 분포도 분석 정규석 한국토양비료학회지
390 201110 쌀 품종의 배유 이화학적 특성에 따른 제빵 적성 비교 윤미라 한국작물학회지
391 201110 Efficacy of different washing solutions and contact times on the microbial quality and safety of fresh-cut paprika B. Kumar Das FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
392 201110 농산부산물을 이용한 in vitro 반추위발효 특성 및 적정 배합수준을 통한 옥수수 및 대두박 대체 효과 박중국 한국동물자원과학회지
393 201110 Genome Sequence of Lactobacillus salivarius NIAS840, Isolated from Chicken Intestine Ham, Jun-Sang JOURNAL OF BACTERIOLOGY
394 201111 Relationship of Radical Scavenging Activities and Anthocyanin Contents in the 12 Colored Rice Varieties in Korea Seo, Woo Duck JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
395 201111 쌀단백질 잔사발효물이 효모추출물의 맛특성에 미치는 영향 정하열 산업식품공학
396 201111 어메니티관광형 농업경영체의 특성에 관한 연구 권중섭 동북아관광연구
397 201111 곡류코지를 이용하여 제조한 당화쌀죽의 품질특성 황인국 한국식품영양과학회지
398 201112 베트남에서의 한국음식 수용과정과 세계화 전략 김미혜 한국식생활문화학회지
399 201112 고추장 및 김치용 고춧가루의 입도별 품질 특성 오승희 한국식품영양과학회지
400 201112 Dual inhibition of Melissa officinalis ethanolic extract on melanogenesis in B16-F1 murine melanocytes: inhibition of tyrosinase activity and its gene expression 이성준 식품과학
401 201112 조리방법에 따른 12곡 소스의 이화학적 특성 및 관능적 특성 연구 이슬 경민대학연구논총
402 201112 Effect of clay contents on mechanical and water vapor barrier properties of agar-based nanocomposite films Rhim, Jong-Whan CARBOHYDRATE POLYMERS
403 201112 톳가루의 첨가가 열무김치의 품질에 미치는 영향 문성원 한국식품영양과학회지
404 201112 Emodin, a naturally occurring anthraquinone derivative, suppresses IgE-mediated anaphylactic reaction and mast cell activation Lu, Yue BIOCHEMICAL PHARMACOLOGY
405 201112 Chelating effect of Leek (Allium tuberosum Rottler ex Sprengel) containing chlorophyll on Cd, Pb, and As Chung, Jae Hwan JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
406 201112 Hog millet (Panicum miliaceum L.)-supplemented diet ameliorates hyperlipidemia and hepatic lipid accumulation in C57BL/6J-ob/ob mice Park, Mi-Young NUTRITION RESEARCH AND PRACTICE
407 201112 누룩 및 조효소제가 정치배양현미식초의 유리아모노산과 휘발성분에 미치는 영향 이수원 한국식품과학회지
408 201112 한식 건강 메뉴의 선정 및 <식료찬요>를 통한 효능성 연구 정혜경 한국식품영양학회지
409 201112 시판 정치배양 현미식초의 유리아미노산 및 휘발성 향기성분 특성 분석 김귀란 한국식품저장유통학회
410 201112 국산 포도로부터 분리된 Saccharomyces cerevisiae에 의한 동결농축 사과주스의 알코올 발효특성 최상훈 한국식품저장유통학회
411 201112 Human HaCaT Cell Toxicity Associated with Oxidative Stress on the Polished Rice Grown Adjacent to Abandoned Mines and Potential Health Risk through Rice Intake Lee, Ji-Ho JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
412 201112 The beneficial effects of aged black garlic extract on obesity and hyperlipidemia in rats fed a high-fat diet Kim, Inhye Journal of Medicinal Plants Research
413 201112 발효 천궁의 항산화 및 항당뇨 활성에 관한 연구 박신영 대한본초학회지
414 201112 Sequence type 72 meticillin-resistant Staphylococcus aureus isolates from humans, raw meat and soil in South Korea Ko, Kwan Soo JOURNAL OF MEDICAL MICROBIOLOGY
415 201112 Influence of Extruded Hemp-Rice Flour Addition on the Physical Properties of Wheat Bread WangYuan-Yuan journal of Food Science and Nutrition
416 201112 Effects of the addition of hemp powder on the physicochemical properties and energy bar qualities of extruded rice Norajit, Krittika FOOD CHEMISTRY
417 201112 Simultaneous determination of macrolide residues in fish and shrimp by liquid chromatography-tandem mass spectrometry 조미라;Jo, Mi Ra FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
418 201112 Leptin 결핍 ob/ob 마우스에서 소맥엽 추출물의 혈당 강하 및 혈중 콜레스테롤에 미치는 효과 이선희 한국식품영양과학회지
419 201112 Anthocyanins from purple sweet potato attenuate dimethylnitrosamine-induced liver injury in rats by inducing Nrf2-mediated antioxidant enzymes and reducing COX-2 and iNOS expression Hwang, Yong Pil FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
420 201112 Prevalence of Bacillus cereus bacteriophages in fermented foods and characterization of phage JBP901 Shin, Hakdong RESEARCH IN MICROBIOLOGY
421 201112 Expression of recombinant human interleukin-32 in Pleurotus eryngii Chung, Sang Jun ANNALS OF MICROBIOLOGY
422 201112 잠재적 생균제로서 식물 젖산균의 분리 및 특성 김정도 미생물생명공학회지
423 201112 잣나무( Pinus koraiensis)의 cDNA library 제작 및 EST 분석 김준기 농업과학연구
424 201112 두부제품의 소비행태 및 친환경 속성별 가치 추정 최세현 Korean journal of organic agriculture
425 201112 수도용 제초제 생산과 잡초발생 양상 오세문 한국잡초학회지
426 201112 채소에서 A형 간염 바이러스 검출을 위한 RT-PCR-ELISA 개발 탁홍민 Food Control
427 201112 Identification of the BrRHP1 locus that confers resistance to downy mildew in Chinese cabbage (Brassica rapa ssp pekinensis) and development of linked molecular markers Kim, Sunggil THEORETICAL AND APPLIED GENETICS
428 201112 Structural and functional comparative mapping between the Brassica A genomes in allotetraploid Brassica napus and diploid Brassica rapa Jiang, Congcong THEORETICAL AND APPLIED GENETICS
429 201112 간장첨가량을 달리하여 제조한 저염 새송이 버섯장아찌의 품질 및 관능특성 정은아 Culinary Research(한국조리학회지)
430 201112 Antioxidative and Anticancer Activities of Korean Wild Edible Vegetables Hye-Im Woo 한국생활과학연구
431 201112 PCR-free digital minisatellite tandem repeat genotyping Chen, Yuchao ELECTROPHORESIS
432 201112 Pyrosequencing을 이용한 전통된장 제조과정중 세균군집구조의 분석 엄태붕 한국미생물학회지
433 201112 김치에서 분리한 Lactococcus lactis ET45가 생산하는 박테리오신의 특성 김민수 한국미생물학회지
434 201112 Changes in Carotenoids, Ascorbic Acids, and Quality Characteristics by the Pickling of Paprika (Capsicum Annuum L.) Cultivated in Korea Park, Jihyun JOURNAL OF FOOD SCIENCE
435 201112 한국산 8품종 고구마 분말 특성 신말식 한국식품조리과학회지
436 201112 전자상거래형 농업경영체의 특성에 관한 연구 권중섭 경북대농학지
437 201112 Immunotherapy of Malignant Melanoma with Tumor Lysate-Pulsed Autologous Monocyte-Derived Dendritic Cells Dae Suk Kim Yonsei Medical Journal
438 201112 열처리 양파로부터 항산화물질의 분리동정 황인국 한국식품영양과학회지
439 201112 밀의 배합비율과 수분 첨가율에 따른 벼누룩 품질특성 정석태 동아시아식생활학회지
440 201112 In Situ 방법을 이용한 단백질분해효소 처리 사료단백질의 반추위내 분해 특성에 관한 연구 임동현 動物資源硏究
441 201112 한외여과로 농축된 원유로부터 제조된 Mozzarella 치즈의 이화학적 특성에 관한 연구; 총설 송광영 한국유가공기술과학회지
442 201112 A master packaging system for preserving strawberries in the fresh produce supply chain Jeong, Mijin JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT
443 201112 Inhibitory Effects of Organic Acids Combined with Modified Atmosphere Packaging on Foodborne Pathogens on Cabbage Bae, Young-Min Journal of the Korean Society for Applied Biological Chemistry
444 201112 Influence of Soil Characteristics and Arsenic, Cadmium, and Lead Contamination on Their Accumulation Levels in Rice and Human Health Risk through Intake of Rice Grown nearby Abandoned Mines Park, Byung-Jun JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
445 201112 Improvement of Modified Charcoal-Cefoperazone-Deoxycholate Agar by Supplementation with a High Concentration of Polymyxin B for the Detection of Campylobacter jejuni and C. coli in Chicken Carcass Rinse 천정환 Applied and Environmental Microbiology
446 201112 Effects of storage temperature and time on the biogenic amine content and microflora in Korean turbid rice wine, Makgeolli Kim, Jae Young FOOD CHEMISTRY
447 201112 농업교육이 농업소득 증대에 미치는 효과분석 서종석 농업경제연구
448 201112 국내산 과일 및 채소 추출물을 이용한 체중 조절 관련 기능성 식품소재 탐색 김인혜 한국생활과학연구
449 201112 국내외 시판 쌀된장의 품질특성 최혜선 한국식품저장유통학회
450 201112 Calcinated calcium and mild heat treatment on storage quality and microbial populations of fresh-cut iceberg lettuce Kim, Ji Gang HORTICULTURE ENVIRONMENT AND BIOTECHNOLOGY
451 201112 국가식품성분표 발간 및 식품 종합정보망 구축 현황 김소영 식품과학
452 201112 Skin Hydration and Collagen Synthesis of AF-343 in HS68 Cell Line and NC/Nga mice by Filaggrin Expression and Suppression of Matrix Metalloproteinase 조수묵 한국독성학회지(Toxicological Research)
453 201112 Red Liriope Platyphylla Were Significantly Increased the secretion of insulin and nerve growth factor SunIlChoi 한국실험동물학회 동계심포지움
454 201112 Ethanolic Fermentation from Red Ginseng Extract Using Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces carlsbergensis Jang, Mi FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
455 201112 Water Vapor Adsorption Isotherms of Agar-Based Nanocomposite Films Rhim, Jong-Whan JOURNAL OF FOOD SCIENCE
456 201112 Gene encoding PnFL-2 with TIFY and CCT motifs may control floral induction in Pharbitis nil Kim, Kang Chang GENES & GENOMICS
457 201112 Expression of anti-breast cancer monoclonal antibody in transgenic plant 김득수 한국환경농학회지
458 201112 Relationship between ganglioside expression and anti-cancer effects of the monoclonal antibody against epithelial cell adhesion molecule in colon cancer Kwak, Dong Hoon EXPERIMENTAL AND MOLECULAR MEDICINE
459 201112 외식소비자의 친환경 소비행동과 유기농메뉴 선택의도의 결정요인 홍경완 관광·레저연구
460 201112 Electrospinning Fabrication and Characterization of Poly(vinyl alcohol)/Waterborne Polyurethane/Montmorillonite Nanocomposite Nanofibers Kim, In Kyo POLYMER-KOREA
461 201112 Induction of human microsomal prostaglandin E synthase 1 by activated oncogene RhoA GTPase in A549 human epithelial cancer cells Choi, Hye Jin BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS
462 201112 털부처꽃 에탄올 추출물이 고지방식이를 급여한 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향 김희연 한국약용작물학회지
463 201112 청양고추가루와 볶은 콩가루를 이용한 개량식 청고추장의 품질특성 신경은 Culinary Research(한국조리학회지)
464 201112 습식분해 및 직접용해법에 따른 천일염 중 무기성분 함량 비교 김영섭 한국식품저장유통학회
465 201112 선식용 곡류원료 및 제조공정에 따른 유해미생물 오염도 분석 김진희 한국식품위생안전성학회지
466 201112 PLA 필름으로 포장한 딸기의 품질 박형우 KOREAN JOURNAL OF PACKAGING SCIENCE & TECHNOLOGY
467 201112 Relaxant Effect of Quinoline Derivatives on Histamine-induced Contraction of the Isolated Guinea Pig Trachea Lee, Chi-Hoon JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
468 201112 Diosgenin stimulates osteogenic activity by increasing bone matrix protein synthesis and bone-specific transcription factor Runx2 in osteoblastic MC3T3-E1 cells Alcantara, Ethel H. JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY
469 201112 토란분말의 건조, 볶음 및 증자 조건에 따른 이화학적 특성 문지혜 한국식품과학회지
470 201112 쑥 추출물 함유 음료와 미세캡슐의 제조 및 저장 중 휘발성분 변화 박민희 한국식품과학회지
471 201112 Phycicoccus ginsenosidimutans sp. nov., isolated from soil of a ginseng field 왕리앙;Wang, Liang;왕리앙 INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY
472 201112 The genome of the mesopolyploid crop species Brassica rapa Wang, Xiaowu NATURE GENETICS
473 201112 산업연관분석을 이용한 학교급식의 경제적 파급효과분석-전라남도 나주시 초등학교 급식사례를 중심으로 홍경완 한국산학기술학회논문지
474 201112 당근 검은잎마름병원균 Alternaria dauci의 포자발아에 미치는 환경인자의 영향 박경훈 식물병연구
475 201112 Evaluation of Selective Enrichment Broths and Chromogenic Media for Salmonella Detection in Highly Contaminated Chicken Carcasses 현지연 Poultry Science
476 201112 우유 및 유제품의 안전성 평가를 위한 미생물학적 위해요소의 위해평가 김현욱 한국유가공기술과학회지
477 201112 전국 논토양과 시설하우스 토양 중 잔류농약 모니터링과 환경 노출성 박병준 농약과학회지
478 201112 외식업체의 가공채소 이용실태 및 산지조직의 대응방안 연구 황수철 식품유통연구
479 201112 농상공연대, 지역 활성화, 복합 산업화 서윤정 농촌관광연구
480 201112 Isolation of Sterols from Cowpea (Vigna sinensis) Seeds and Their Promotion Activity on HO-1 Cui, En-Ji JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
481 201112 감 과피 분말을 첨가한 식빵의 품질특성 신동선 한국식품조리과학회지
482 201112 천일염 생산공정별 미생물 분포 조사 및 호염미생물 동정 김소영 한국미생물생명공학회지
483 201112 Survival and colonization of Escherichia coli O157:H7 on spinach leaves as affected by inoculum level and carrier, temperature and relative humidity Choi, S. JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY
484 201112 Effect of Treatment with Ozonated Water on Shelf Life of Refrigerated Meat Kim, Min-Ju KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
485 201112 Nutritional Properties and Biological Activities of Artemisia annua L. RyuJi-Hyun 한국식품영양과학회지
486 201112 Metabolomic analysis of meju during fermentation by ultra performance liquid chromatography-quadrupole-time of flight mass spectrometry (UPLC-Q-TOF MS) Kang, Hee Joo FOOD CHEMISTRY
487 201112 Prevalence and antimicrogram of Staphylococcus intermedius group isolates from veterinary staff, companion animals, and the environment in veterinary hospitals in Korea Youn, Jung-Ho JOURNAL OF VETERINARY DIAGNOSTIC INVESTIGATION
488 201112 Construction of a conditional lethal Salmonella mutant via genetic recombination using the ara system and asd gene Kim, Sam Woong JOURNAL OF MICROBIOLOGICAL METHODS
489 201112 한국인의 에너지 영양소의 섭취와 다소비 음식 및 주식류 섭취비율의 추이(1∼4기 국민건강영양조사 자료를 중심으로) 강민숙 한국지역사회생활과학회지
490 201112 단감 저상품과와 팥을 이용한 앙금 제조 최윤희 한국지역사회생활과학회지
491 201112 전처리 조건및 건조방법에 따른 분말마늘의 품질특성및 생리활성 장영은 한국식품영양과학회지
492 201112 유기 반추동물 전용 수입산 유기사료 및 국내산 유기 부산물의 사료적 가치 평가 박중국 한국유기농업학회지
493 201112 현미와 흑미의 항산화 성분 및 항산화 활성 김창원 Food Engineering Progress
494 201112 Geographical and Annual Variation in Lipophilic Shellfish Toxins from Oysters and Mussels along the South Coast of Korea 이가정;Lee, Ka Jeong;이가정 JOURNAL OF FOOD PROTECTION
495 201112 Purple sweet potato anthocyanins attenuate hepatic lipid accumulation through activating adenosine monophosphate-activated protein kinase in human HepG2 cells and obese mice Hwang, Yong Pil NUTRITION RESEARCH
496 201112 Hepatic Gene Expression Profiles Are Altered by Dietary Unsalted Korean Fermented Soybean (Chongkukjang) Consumption in Mice with Diet-Induced Obesity SohJuRyoun Journal of Nutrition and Metabolism
497 201112 Mutagenic and antimutagenic effects of hemp seed oil evaluated by Samonella testing 전정애 Korean journal of food science and technology
498 201112 병원성미생물 및 유해물질 검출을 위한 PDA 센서 임민철 한국유가공기술과학회지
499 201112 Molecular authentication of Panax ginseng and ginseng products using robust SNP markers in ribosomal external transcribed spacer region Wang, Hongtao JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS
500 201112 초임계유체 추출에 의한 생가 (Zingiber officinale Roscoe) Oleoresin의 품질특성 이명희 한국식품위생안전학회
501 201112 A method for selection of restriction enzymes for sdCAPS marker construction Jeong, YeSol PLANT BREEDING
502 201112 신선편이 엽채류 및 조미채소류의 냉장저장 중 품질변화 김수진 한국식품영양과학회지
503 201112 The Changes of Natural Microflora in Liver Sausage with Kimchi Powder during Storages Kim, Hyoun Wook KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
504 201112 살균제 Boscalid의 살포방법에 따른 인삼의 부위별 잔류 양상 황정인 농약과학회지
505 201112 Defense Genes Induced by Pathogens and Abiotic Stresses in Panax ginseng C. A. Meyer Lee, Ok Ran JOURNAL OF GINSENG RESEARCH
506 201112 QuEChERS법과 PTV-GC-TOF/MS를 이용한 비지방성 농산물 중 243종 농약의 동시분석 주옥정 농약과학회지
507 201112 Development of a liposome-based immunochromatographic strip assay for the detection of Salmonella Shukla, Shruti ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY
508 201112 농약 이화학시험 분석기관 정도관리체계 확립연구 장희라 농약과학회지
509 201112 한국 연안산 방사무늬김(Porphyra yezoensis)의 일반성분 및 미네랄 함량 목종수 한국수산과학회지
510 201112 Anti-hyperlipidemia and Anti-arteriosclerosis Effects of Sea Tangle (Laminaria japonica) in Sprague-Dawley Rats Tangle (Laminaria japonica) in Sprague 이승주 Fisheries and Aquatic Sciences
511 201112 Identification and Characterization of Useful Fungi with α-Amylase Activity from the Korean Traditional Nuruk 김혜련 Mycobiology
512 201112 초분광 반사광 영상을 이용한 ‘후지’ 사과의 멍 검출에 관한 연구 모창연 바이오시스템공학
513 201112 Monitoring of Leuconostoc Population During Sauerkraut Fermentation by Quantitative Real-Time Polymerase Chain Reaction Kim, So-Young JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
514 201112 상추와 생산환경의 미생물 안전성 평가 김세리 한국식품위생안전성학회지
515 201112 우유 및 유제품의 안전성 평가를 위한 바이오센서의 이용 김현욱 한국유가공기술과학회지
516 201112 Comparison of ELISA and HPLC methods for the determination of biogenic amines in commercial doenjang and gochujang Kim, Tae-Kyun FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
517 201112 고문헌 유래 삼해주의 제조방법에 따른 품질특성 박지혜 동아시아식생활학회지
518 201112 국산과 수입산 천일염의 지방산 분석 김수연 한국환경농학회지 (Online)
519 201112 Structure of fomitellan A, a mannofucogalactan from the fruiting bodies of Fomitella fraxinea Soo-Muk Cho Bioorganic & Medicinal Chemistry Letters
520 201112 로컬푸드에 대한 전문가 인식 조사 홍경완 한국산학기술학회논문지
521 201112 일본의 농촌활성화 정책과 시사점 서윤정 강원 농업생명환경연구
522 201112 Anthocyanin profiling and radical scavenging activity of selected pigmented rice varieties 히바 한국환경농학회지 (Online)
523 201112 저장 중 머스크멜론의 품종별 품질 특성 비교 차환수 한국식품저장유통학회지
524 201112 ? Contamination patterns and molecular typing of Bacillus cereus in red pepper powder processing Seung-YoubBaek 한국식품영양과학회 초록집
525 201112 Safety and efficacy of a virulence gene-deleted live vaccine candidate for fowl typhoid in young chickens Matsuda, Kiku AVIAN PATHOLOGY
526 201112 Distribution of newly described enterotoxin-like genes in Staphylococcus aureus isolated from ready-to-eat foods in Korea Oh, Su Kyung FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
527 201112 신선편의 샐러드와 유기농 채소류의 미생물학적 품질 및 식중독 미생물 오염도 조미진 한국식품과학회지
528 201112 Red Liriope platyphylla stimulate the insulin secretion from pancreatic islets cells with the glucose independent pattern HyeRyunLee 한국실험동물학회 국제학술대회
529 201112 Insilico Analysis for Expressed Sequence Tags from Embryogenic Callus and Flower Buds of Panax ginseng C. A. Meyer Sathiyamoorthy, Subramaniyam JOURNAL OF GINSENG RESEARCH
530 201112 저탄소 친환경 PLA 필름으로 포장한 콩나물의 신선도 박형우 KOREAN JOURNAL OF PACKAGING SCIENCE & TECHNOLOGY
531 201112 계절, 부분, 색의 영향에 의한 양배추의 유리 아미노산 함량 변화 오일남 농업과학연구
532 201112 ISSR 표지에 의한 서양민들레와 흰민들레 수집종의 유전적 다양성 및 유연관계 분석 류재혁 한국약용작물학회지
533 201112 Growth Inhibition of Foodborne Pathogens by Kimchi Prepared with Bacteriocin-Producing Starter Culture Chang, Ji Yoon JOURNAL OF FOOD SCIENCE
534 201112 Biotransformation of Ginsenoside Rb(1) to Prosapogenins, Gypenoside XVII, Ginsenoside Rd, Ginsenoside F(2), and Compound K by Leuconostoc mesenteroides DC102 Quan, Lin-Hu JOURNAL OF GINSENG RESEARCH
535 201112 Effect of atmospheric pressure plasma on inactivation of pathogens inoculated onto bacon using two different gas compositions Kim, Binna FOOD MICROBIOLOGY
536 201112 Edge Browning and Microbial Quality of Fresh-cut Iceberg Lettuce with Different Sanitizers and Contact times J. Gang Kim Bulgarian Journal of Agricultural Science
537 201112 강우 발생에 따른 남해 봉천 방출수가 강진만 해역의 세균학적 수질에 미치는 영향범위 평가 박큰바위 한국수산과학회지
538 201112 현미코지를 이용한 쌀된장의 특성 황종현 한국식품저장유통학회
539 201112 Molecular and morphological identification of fungal species isolated from bealmijang meju 김지연 JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
540 201112 Effects of Red Ginseng Extract on the Epididymal Sperm Motility of Mice Exposed to Ethanol Jang, Mi INTERNATIONAL JOURNAL OF TOXICOLOGY
541 201112 Comparative analyses of total phenols, flavonoids, saponins and antioxidant activity in yellow soy beans and mung beans Lee, Ji Hye INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
542 201112 Anti-diabetic Effect of the Exopolysaccharides (EPS) Produced from Cordyceps sinensis on ob/ob Mice ChoiJang-Won KSBB Journal
543 201112 Anthocyanins isolated from the purple-fleshed sweet potato attenuate the proliferation of hepatic stellate cells by blocking the PDGF receptor Choi, Jae Ho ENVIRONMENTAL TOXICOLOGY AND PHARMACOLOGY
544 201112 개똥쑥의 항산화 및 항암활성과 기능성 물질의 탐색 류지현 한국식품영양과학회지
545 201112 Cordycepin-induced apoptosis and autophagy in breast cancer cells are independent of the estrogen receptor Choi, Sunga TOXICOLOGY AND APPLIED PHARMACOLOGY
546 201112 Characterization of Hempseed Protein in Cheungsam from Korea KimJum-Ji 한국산학기술학회논문지
547 201112 Effect of Phenolic Extract of Dry Leaves of Lespedeza cuneata G. Don on Antioxidant Capacity and Tyrosinase Inhibition Cho, Eun Jung KOREAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & TECHNOLOGY
548 201112 Purification and characterization of a novel, highly potent fibrinolytic enzyme from Paecilomyces tenuipes Kim, Hoe Chang PROCESS BIOCHEMISTRY
549 201112 Improved Kalman Filter Method for Measurement Noise Reduction in Multi Sensor RFID Systems Eom, Ki Hwan SENSORS
550 201112 Manassantin A Isolated from Saururus chinensis Inhibits 5-Lipoxygenase-Dependent Leukotriene C(4) Generation by Blocking Mitogen-Activated Protein Kinase Activation in Mast Cells Kim, Su Jeong BIOLOGICAL & PHARMACEUTICAL BULLETIN
551 201112 The Changes of Natural Microflora in Liver Sausage with Kimchi Powder during Storages Kim, Hyoun Wook KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
552 201112 Development of a multiplex amplification refractory mutation system for simultaneous authentication of Korean ginseng cultivars Gumpoong and Chungsun Wang, Hongtao MITOCHONDRIAL DNA
553 201112 Evaluation of the Oral Acute Toxicity of Black Ginseng in Rats Lee, Mi-Ra JOURNAL OF GINSENG RESEARCH
554 201112 돌단풍 에탄올 추출물이 고지방식이를 급여한 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향 박유화 한국식품영양과학회지
555 201112 Survival and Growth of Foodborne Pathogens in Minimally Processed Vegetables at 4 and 15 &#9702;C 전준기 Journal of Food Science
556 201112 청양고추 착즙액을 첨가한 두부의 품질 특성 황인국 한국식품영양과학회지
557 201112 들깻잎과 생산환경에서 분리한 Bacillus cereus의 독소유전자 및 항생제 내성 조사 김세리 한국식품과학회지
558 201112 Comparative Analysis of Physicochemicals and Antioxidative Properties of New Giant Embryo Mutant, YR23517Acp79, in Rice (Oryza sativa L.) Seo, Woo Duck JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
559 201112 Production of Coturnix quail immunoglobulins Y (IgYs) against Vibrio parahaemolyticus and Vibrio vulnificus Kassim, Neema FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
560 201112 전국 미곡종합처리장에서 채집한 2009년산 쌀과 가공부산물 시료의 독소생성곰팡이 오염 손승완 식물병연구
561 201112 단순 가공 식품재료 활용을 위한 혼합무배생채의 저장기간에 따른 품질특성 및 레시피 기준 설정 백옥희 동아시아식생활학회지
562 201112 쌀당화액을 이용하여 제조한 당화 방울토마토죽의 품질특성 김진숙 한국식품조리과학회지
563 201112 인삼에 발생하는 가루깍지벌레의 환경친화형 방제기술 서미자 농약과학회지
564 201112 보통메밀과 쓴메밀의 산화적 스트레스 개선 및 위암 억제 효과 이해송 대한암예방학회지
565 201112 Immunomodulatory Effect of Petasites japonicas on Murine Splenocytes 황유진 대한암예방학회지
566 201112 Efficacy of Bacteriophage Therapy on Horizontal Transmission of Salmonella Gallinarum on Commercial Layer Chickens Lim, Tae-Hyun AVIAN DISEASES
567 201112 막걸리용 효모의 분리 및 선발 김혜련 식품과학과 산업
568 201112 Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성 김종욱 한국식품과학회지
569 201112 Comparison of the Safety and Efficacy of a New Live Salmonella Gallinarum Vaccine Candidate, JOL916, with the SG9R Vaccine in Chickens Matsuda, Kiku AVIAN DISEASES
570 201112 Ginsenoside Rb1 improves spatial learning and memory by regulation of cell genesis in the hippocampal subregions of rats Liu, Lei BRAIN RESEARCH
571 201112 Repetitious Steaming-induced Chemical Transformations and Global Quality of Black Ginseng Derived from Panax ginseng by HPLC-ESI-MS/MS(n) Based Chemical Profiling Approach Sun, Bai-Shen BIOTECHNOLOGY AND BIOPROCESS ENGINEERING
572 201112 Development of a Proficiency Test Specimen for Enumerating Escherichia coli in Molluscan Bivalve Shellfish 권지영 Fisheries and Aquatic Sciences
573 201112 탈지미강 단백질의 가수분해 및 분해물의 특성 연구 김창원 Food Engineering Progress
574 201112 Evaluation of antimicrobial, antioxidant and antithrombin activities of domestic fruit and vegetable juice 이만효 Korean J. Microbiol. Biotechnol.
575 201112 Kefir가 Human Rotavirus의 세포 감염 억제 및 당뇨병 Mouse에 미치는 영향; 총설 이종익 한국유가공기술과학회지
576 201112 메밀 새싹채소의 저장품질에 대한 수확후 처리공정 효과 홍석인 한국식품과학회지
577 201112 비타민 K와 골 건강 임상동 한국유가공기술과학회지
578 201112 유기낙농가 사육환경 중 미생물 및 항생제 내성 분석 설국환 한국유가공기술과학회지
579 201112 검정동부 종피에서의 색소 추출과 추출색소의 저장 안정성 연구 정양숙 한국자원식물학회지
580 201112 단백질 및 지질함량이 다른 배합사료와 생사료로 사육한 넙치의 육질평가 안철민 한국식품저장유통학회지
581 201112 Quantitative Analysis of Ginsenosides Composition in Flower Buds of Various Ginseng Plants Ko, Sung Kwon JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
582 201112 한국형 Koumiss제조 특성에 관한 연구 이종익 한국식품영양학회지
583 201112 메기(Silurus asotus)에 투여한 멜라민의 체내함량 변화 김풍호 한국수산과학회지
584 201112 Carbonic Maceration처리에 의한 Campbell Early 발효액의 감산 장은하 한국식품저장유통학회
585 201112 발효제 비율에 따른 현미식초의 품질 특성 백창호 한국식품저장유통학회
586 201112 Anti-Inflammatory Activities of Hog Millet (Panicum miliaceum L.) in Murine Macrophages through IRAK-4 Signaling Park, Mi-Young 한국식품영양학회지 = The Korean journal of food and nutrition
587 201112 Biological activities of Maillard reaction products (MRPs) in a sugar-amino acid model system 황인국 Food Chemistry
588 201112 Enhancement of centelloside production from cultured plants of Centella asiatica by combination of thidiazuron and methyl jasmonate 유남희 Plant Biotechnology Reports
589 201112 시설재배 토양 중 내분비계장애 추정농약의 잔류 모니터링 및 지하수 용탈 가능성 노현호 농약과학회지
590 201112 종 특이 PCR primer 조합을 이용한 옥수수 오염 Fusarium verticillioides의 PCR 검출 강미란 식물병연구
591 201112 안지오텐신 전환효소 저해 활성 및 항산화 활성을 가진 젖산균의 분리 및 특성 박성보 Journal of life science
592 201112 단백질가수분해효소를 이용한 탁주박의 가수분해 및 그 분해물의 특성 김창원 KOREAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
593 201112 Angiotensin-converting enzyme inhibitory effects of whey protein hydrolyzate prepared using Protamex Jo, M. N. MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
594 201112 Canola Oil로부터 코코아버터와 유사한 Triacylglycerol 조성을 가진 재구성지질의 효소적 합성 최적화 연구 문준희 한국식품영양과학회지
595 201112 Analysis of microflora in gochujang, Korean traditional fermented food JangS.J. Food science and biotechnology
596 201112 Skipping breakfast is associated with diet quality and metabolic syndrome risk factors of adults Min, Chanyang NUTRITION RESEARCH AND PRACTICE
597 201112 누룩첨가량 및 발효조건을 달리한 현미식초의 품질특성 이수원 한국식품저장유통학회
598 201112 메밀을 이용한 속성장의 품질특성 최혜선 한국식품과학회지
599 201112 Expression and Production of Therapeutic Recombinant Human Platelet-Derived Growth Factor-BB in Pleurotus eryngii Choi, Jun-Hui APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY
600 201112 MiRPI: Portable software to identify highly conserved microRNAs, their targets and to calculate precursor statistics. DhandapaniVignesh Genomics & Informatics

https://smartstore.naver.com/smallme/products/6133820192

 

스몰미 메모시트 [A3 크기] - 내맘대로 골라담는 10장 세트 스몰미메모시트. / 스몰미메모시트, 냉

스몰미,메모시트,스몰미메모시트,메모,정리,보드,보드마카,달력,캘린더,플래너,계획,계획표,일정,시간표,A3

smartstore.naver.com

 

반응형

댓글