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식품-유통 R&D 관련 논문 601-900

by 리치캣 2022. 1. 1.
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식품-유통 R&D 관련 논문 601-900

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no 발표년월 논문명 저자 게재지명
601 201112 Hypoglycemic effects of germinated rough rice extract in streptozotocin-induced diabetic rats 이연리 Journal of Food Science and Nutrition(한국식품영양과학회)
602 201112 SO2 발생 패드처리가 포도 과실의 저장성에 미치는 영향 임병선 농업과학연구 - 충북대학교
603 201112 Mapping Quantitative Trait Loci for Leaf and Heading-related Traits in Chinese Cabbage (Brassica rapa L. ssp pekinesis) Ge, Yu HORTICULTURE ENVIRONMENT AND BIOTECHNOLOGY
604 201112 발아기간에 따른 벼(Oryza sativa L.)의 화학성분 변화 김현영 한국식품영양과학회지 = Journal of the Korean society of food science and nutrition
605 201112 Capsaicin attenuates palmitate-induced expression of macrophage inflammatory protein 1 and interleukin 8 by increasing palmitate oxidation and reducing c-Jun activation in THP-1 (human acute monocytic leukemia cell) cells Choi, Sung-E NUTRITION RESEARCH
606 201112 영상처리를 통한 청과물의 품질 판별 기술 강석원 Procedia Food Science
607 201112 Effect of Hen Egg Supplementation on Blood Lipid Profile and Fecal Bile Acid of C57BL/6 Mouse Fed Normal and High Cholesterol Diet Jang, Aera KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
608 201112 Growth Profile and Toxigenicity of Bacillus cereus in Ready-to-eat Food Products of Animal Origin Oh, Mi-Hwa KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
609 201112 차광재배 가루녹차의 이화학적 품질특성 김상희 한국식품과학회지
610 201112 Optimization of various extraction methods for quercetin from onion skin using response surface methodology Jin, Eun Young FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
611 201112 천일염 중 유기염소계 잔류성 유기오염물질 (POPs) 잔류분석 최근형 농약과학회지
612 201112 농산물 산지출하조직의 농업노동력 지원 필요성과 운영 사례 분석 장민기 식품유통연구
613 201112 소설 [토지]를 통한 구한말에서 일제 강점기의 음식문화연구 김미혜 한국식생활문화학회지
614 201112 미강과 솔잎, 강황 분말을 첨가한 현미에 배양한 장수버섯 균사체 추출물의 생리활성에 관한 연구 박효숙 한국균학회지
615 201112 Cytotoxic Activity of beta-Caryophyllene Oxide Isolated from Jeju Guava (Psidium cattleianum Sabine) Leaf Jun, Neung Jae RECORDS OF NATURAL PRODUCTS
616 201112 우유 및 유제품의 안전성 평가를 위한 병원성미생물 검사법 김현욱 한국유가공기술과학회지
617 201112 In vitro antioxidant activity, total phenolics and flavonoids analysis from celery (Apium graveolens) leaves 정일민 한국약용작물학회지
618 201112 황국균을 이용한 낱알누룩의 제조 및 이들의 품질특성 백성열 동아시아식생활학회지
619 201112 Regulatory roles of ganglioside GQ1b in neuronal cell differentiation of mouse embryonic stem cells Kwak, Dong Hoon BMB reports
620 201112 농작업자에 대한 농약 노출의 정량적 평가 방법 김은혜 농약과학회지
621 201112 Inhibitory Effect of Polysaccharide from Kefir Grain on the Infection of MA-104 Cell by Human Rotavirus Lee, Jong-Ik KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
622 201112 쌀로부터 Bacillus cereus group의 분리와 Biofilm 형성 특성 김진영 한국식품영양학회지
623 201112 Analysis of Biotin in Korean Representative Foods and Dietary Intake Assessment for Korean 김지영 Food Science and Biotechnology
624 201112 한국인의 대사증후군과 다량 영양소의 섭취패턴 정현주 한국영양학회지
625 201112 Phenotypic and Genotypic Characterization of Salmonella spp. Isolated from Pigs and their Farm Environment in Korea Lim, Suk-Kyung JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
626 201112 Effects of a Rubus coreanus Miquel supplement on plasma antioxidant capacity in healthy Korean men Lee, Ji Eun NUTRITION RESEARCH AND PRACTICE
627 201112 Enhancement of IL-18 expression by Paecilomyces tenuipes Sapkota, Kumar MYCOSCIENCE
628 201112 압출쌀가루의 이화학적 특성 및 밀가루 대체 쿠키 특성 위경진 산업식품공학
629 201112 쌀 시럽박의 단백질 가수분해 특성 김창원 생명과학회지
630 201112 한외여과 농축유로 제조한 모짜렐라 치즈의 품질에 관한 연구 송광영 Korean J.Food Sci.
631 201112 단순가공 식품재료 개발을 위한 단체급식에서의 채소류 이용의 현황 조사 백옥희 동아시아식생활학회지
632 201112 초고압 및 초음파 추출공정을 이용한 매자나무 수피의 향장활성 증진 하지혜 한국약용작물학회지
633 201112 참빗살나무 어린 순의 영양 성분 분석 강민승 동아시아식생활학회지
634 201112 알루미늄 내성과 민감성 보리의 빠른 screening 과 원형질막 H+-ATPase의 발현 김현성 한국작물학회지
635 201112 생강 분획의 gingerols 분석 및 초임계 추출물의 항산화 효과 이은주 한국식품과학회지
636 201112 학교 급식의 지역농산물 활용에 대한 농업인 인식에 관한 연구 김 영 농촌지도와 개발
637 201112 농번기 농업인의 에너지필요추정량 설정을 위한 활동량 및 신체활동수준 평가 김은경 한국식생활문화학회지
638 201112 농촌 폐경후 여성의 비만 지표에 따른 비만율 비교 및 혈중 지질과의 상호관련성 최정숙 한국식생활문화학회지
639 201112 사과의 삼투압처리 후 열풍 및 동결건조에 따른 품질 특성 김기창 한국식품영양과학회지
640 201112 The effects of hempseed meal intake and linoleic acid on Drosophila models of neurodegenerative diseases and hypercholesterolemia Lee, Min Jung MOLECULES AND CELLS
641 201112 개발 PLA 필름으로 포장한 파프리카의 신선도 박형우 KOREAN JOURNAL OF PACKAGING SCIENCE & TECHNOLOGY
642 201112 Preparation and Characterization of Agar/Clay Nanocomposite Films: The Effect of Clay Type Rhim, Jong-Whan JOURNAL OF FOOD SCIENCE
643 201112 De novo genetic variation associated with retrotransposon activation, genomic rearrangements and trait variation in a recombinant inbred line population of Brassica napus derived from interspecific hybridization with Brassica rapa Zou, Jun PLANT JOURNAL
644 201112 고추씨 물추출물이 고지방 고콜레스테롤 식이 흰쥐의 항산화 효소 활성 및 산화적 손상에 미치는 영향 최정화 한국영양학회지
645 201112 LC-MS/MS와 Ion Chromatography를 이용한 테트라민 분석 송기철 한국수산과학회지
646 201112 강우에 따른 거제만해역 육상오염원의 영향평가 하광수 한국수산과학회지
647 201112 Genic Microsatellite Markers in Brassica rapa: Development, Characterization, Mapping, and Their Utility in Other Cultivated and Wild Brassica Relatives Ramchiary, Nirala DNA RESEARCH
648 201112 Identification of potential microRNAs and their targets in Brassica rapa L. Dhandapani, Vignesh MOLECULES AND CELLS
649 201112 사과농축액을 이용한 간장조림소스의 품질특성 최수근 동아시아식생활학회지
650 201112 Protective effect of Chlorella vulgaris against lead-induced oxidative stress in rat brains HyeJun Yun Journal of health science
651 201112 소설 미망 속 19세기 말 개성의 음식문화 김미혜 한국식생활문화학회지
652 201112 질량분석기 기반 전자코를 이용한 저장 온도별 머스크멜론의 향기 패턴 분석 윤예리 한국식품과학회지
653 201112 Safety Evaluation and Immunogenicity of Arabinose-Based Conditional Lethal Salmonella Gallinarum Mutant Unable to Survive Ex Vivo as a Vaccine Candidate for Protection Against Fowl Typhoid Chaudhari, Atul A. AVIAN DISEASES
654 201112 Volatile flavor composition of gamguk (Chrysanthemum indicum) flower essential oils Choi, Hyang-Sook FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
655 201112 발아 보리 및 혼합 복합분을 이용한 국수의 특성 발아보리및혼합복합분을이용한국수의특성 한국식품저장유통학회지
656 201112 Optimizing the replacement of pork fat with fractionated barley flour paste in reduced-fat sausage ChoiJ.W. Food Science and Biotechnology
657 201112 Bacillus amyloliquefaciens CHP-12에 의한 대두 발효물의 Cyclo-His-Pro (CHP) 함량 증진 및 항당뇨 효과 나경수 KSBB Journal
658 201112 Protective Effect of Cyclo(His-Pro) on Streptozotocin-Induced Cytotoxicity and Apoptosis In Vitro Koo, Kwang Bon JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
659 201112 헴프종자 자엽세포의 저장과립에 관한 형태학적 연구 이나영 Korean J. Microscopy
660 201112 펄프?제지용 원료로서의 삼 섬유 이용에 관한 연구(제2보) 이명구 Journal of Korea TAPPI (펄프?종이기술)
661 201112 Isolation and Characterization of Edestin from Cheungsam Hempseed KimJum-Ji JOURNAL OF APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
662 201112 Differential effects of steaming time and frequency for manufactured Red Liriope Platyphyllaon on NGF secretion ability and NGF receptor signal pathway SunIlChoi 한국실험동물학회 국제학술대회
663 201112 Purification and characterization of antifungal δ-dodecalactone from Lactobacillus plantarum AF1 isolated from kimchi Yang, E. J. Journal of Food Protection
664 201112 ACE-inhibitory Effect and Physicochemical Characteristics of Yogurt Beverage Fortified with Whey Protein Hydrolysates Lim, Sung-Min KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
665 201112 Characterization of oil including astaxanthin extracted from krill (Euphausia superba) using supercritical carbon dioxide and organic solvent as comparative method KoreanJ.Chem.Eng Korean J. Chem. Eng
666 201112 A simple and rapid technique for the authentication of the ginseng cultivar, Yunpoong, using an SNP marker in a large sample of ginseng leaves Sun, Hua GENE
667 201112 쇠고기와 돼지고기를 이용한 친환경 가열조리기기 개발 권기현 한국기계학회 학술대회 논문집
668 201112 양식 넙치(Paralichthys olivaceus)에 경구투여한 Ampicillin 및 Amoxicillin의 어류체내 잔류량의 변화 손광태 한국수산과학회지
669 201112 Transcriptionally and phylogenetically analyzing the P protein gene of glycine decarboxylase for understanding the evolution of C(3)-C(4) species in Brassicaceae Zhang, Chunyu HORTICULTURE ENVIRONMENT AND BIOTECHNOLOGY
670 201112 김치로부터 분리한 Lactobacillus sakei K-7의 항충치 활성 특성 문진석 한국생물공학회지
671 201112 국산 포도로부터 분리한 야생효모의 동정 및 특성 최상훈 한국식품저장유통학회
672 201112 살충제 fenthion 살포시 농작업자 노출 측정을 위한 분석/시험방법 검증 김은혜 농약과학회지
673 201112 Genetic Diversity of Cultivable Plant Growth-Promoting Rhizobacteria in Korea Kim, Won-Il JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
674 201112 Enhanced Immunomodulatory Activity of Gelatin-Encapsulated Rubus coreanus Miquel Nanoparticles Seo, Yong Chang INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES
675 201112 지역특산물을 이용한 떡볶이 소스개발 김수희 경민대학연구논총
676 201112 Camellia Oil로부터 1(3)-Palmitoyl-2-Oleoyl-3(1)-Stearoyl Glycerol을 함유한 효소적 합성반응물의 최적화 연구 황윤익 한국식품저장유통학회
677 201112 발아 대두 및 검정콩으로 제조한 된장의 품질 특성 김형은 한국식품과학회
678 201112 유청단백질 Glycomacropeptide에서 분리한 NANA의 안전성 및 염증저하 메카니즘 구명연구 김희경 한국유가공기술학회지
679 201112 배추 생산자들의 신종자 이용 행태에 관한 연구 홍승지 농업과학연구
680 201112 Cordyceps militaris extract suppresses dextran sodium sulfate-induced acute colitis in mice and production of inflammatory mediators from macrophages and mast cells Han, Eun Su JOURNAL OF ETHNOPHARMACOLOGY
681 201112 Screening of Korean edible wild plants for estrogenic activity using MCF-7 cell proliferation assay Lee, Y. M. FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
682 201112 파프리카의 농산물우수관리제도(GAP)적용을 위한 재배단계의 위해요소 분석 남민지 한국식품위생안전성학회지
683 201112 농가경영수준에 따른 교육 필요도 조사 분석 이순석 농업교육과 인적자원개발(한국농업교육학회)
684 201112 다른 수분함량으로 압출성형한 다수확 멥쌀가루의 이화학적 특성 신말식 한국식품조리과학회지
685 201112 간장 유래 혈전분해 효소 생산 균주의 분리 및 배양학적 특성 백성열 한국미생물생명공학회지
686 201112 초고압 가공 공정을 통한 지치 추출물의 항암 활성 증진 서용창 한국약용작물학회지
687 201112 Comparison of volatile and non-volatile compounds as antioxidant indicators of water spinach (Ipomoea aquatic Forsk.) 심순미 JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
688 201112 Evaluation of Potential Reference Genes for Quantitative RT-PCR Analysis in Fusarium graminearum under Different Culture Conditions Kim, Hee-Kyoung PLANT PATHOLOGY JOURNAL
689 201112 Silver-stained fibrin zymography: separation of proteases and activity detection using a single substrate-containing gel Chung, Dong-Min BIOTECHNOLOGY LETTERS
690 201112 2010년 국내산 및 수입 축산물의 잔류 동물용의약품 탐색조사 조병훈 한국수의공중보건학회지
691 201112 Development of degradable LDPE films ans their properties Si-hoonJang 한국환경기술학회지
692 201112 Lactobacillus kimchicus sp. nov., a beta-glucosidase-producing bacterium isolated from kimchi Liang, Zhi-Qi INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY
693 201112 Bacillus polyfermenticus CJ6가 생산하는 항세균물질의 특성 및 병원성 식중독 미생물의 성장억제효과 정지혜 한국식품영양과학회지
694 201112 Kaempferol acts through mitogen-activated protein kinases and protein kinase B/AKT to elicit protection in a model of neuroinflammation in BV2 microglial cells Park, S. E. BRITISH JOURNAL OF PHARMACOLOGY
695 201112 절임 방법에 따른 배추 조직 및 염도 변화 이명기 한국식품영양과학회지
696 201112 Emergence of Extended-Spectrum beta-Lactamase (CTX-M-15 and CTX-M-14)-Producing Nontyphoid Salmonella with Reduced Susceptibility to Ciprofloxacin among Food Animals and Humans in Korea Tamang, Migma Dorji JOURNAL OF CLINICAL MICROBIOLOGY
697 201112 Effect of LES on recovery capability of DNAB-induced allergic contact dermatitis in rat JeongSookKim J. of Life Science
698 201112 The thermostability, bioactive compounds and antioxidant activity of some vegetables subjected to different durations of boiling: Investigation in vitro Im, Myang Hee LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
699 201112 전통 막걸리의 저장중 효모와 세균의 변화 민진홍 한국균학회지
700 201112 Proteasome inhibitor-I enhances tunicamycin-induced chemosensitization of prostate cancer cells through regulation of NF-kB and CHOP expression Pham, Thi Thu Huong Cellular Signalling
701 201112 Physiological Characteristics and Production of Vitamin K(2) by Lactobacillus fermentum LC272 Isolated from Raw Milk Lim, Sang-Dong KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
702 201112 곡류 도정에 따른 지방산 조성 변화 연구 조영숙 한국환경농학회지 (Online)
703 201112 인삼포장에서 인삼줄기버섯파리의 친환경 방제법 서미자 농약과학회지
704 201112 농번기 농업인의 에너지필요추정량 설정을 위한 활동량 및 신체활동수준 평가 김은경 대한지역사회영양학회지
705 201112 소설 『토지』에 나타난 경상남도 향토 음식문화 정혜경 한국식생활문화학회지
706 201112 마쇄홍고추 첨가가 김치의 품질 특성에 미치는 영향 황인국 한국식품영양과학회지
707 201112 An integrated passive micromixer-magnetic separation-capillary electrophoresis microdevice for rapid and multiplex pathogen detection at the single-cell level Jung, Jae Hwan LAB ON A CHIP
708 201112 Protective Effects of Ginger Supercritical Extract against Oxidative Damage in L6 Muscle Cells Lee, Yeonmi JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
709 201112 Optimal Production of Fermented Whey Presenting Bifidogenic Growth Stimulator Activity Lee, Jong-Kwang FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
710 201112 Identification and characterization of class I chitinase in Panax ginseng C. A. Meyer Pulla, Rama Krishna MOLECULAR BIOLOGY REPORTS
711 201112 In silico gene expression analysis in Codonopsis lanceolata root Sathiyamoorthy, Subramaniyam MOLECULAR BIOLOGY REPORTS
712 201112 전기분해수를 이용한 절임 조건에 따른 배추의 품질 특성 성정민 한국식품영양과학회지
713 201112 국내 시판김치의 김치담금부터 숙성까지의 미생물 균총 변화 장지윤 한국식품저장유통학회지
714 201112 톳(Hizikia fusiformis )의 Sprague-Dawley계 흰쥐에서 항고지혈증 및 항동맥경화증 효능 이승주 한국수산과학회지
715 201112 발아 벼 부위별 추출물의 항산화활성과 Angiotensin Converting Enzyme I 저해활성 김현영 한국식품영양과학회지
716 201112 농가맛집 운영유형별 방문객의 기대 및 인식, 만족도 조사 이진영 한국지역사회생활과학회지
717 201112 시판 백미의 미생물학적 프로파일 정량분석 김근성 한국식품위생안정성학회지
718 201112 농촌지역 초중고 학생들의 김치 섭취실태 및 기호도 분석 -충청북도에 위치한 학교를 중심으로- 문성원 한국조리학회지
719 201112 The ethyl acetate extract of Cordyceps militaris inhibits IgE-mediated allergic responses in mast cells and passive cutaneous anaphylaxis reaction in mice Oh, Joo Yeon JOURNAL OF ETHNOPHARMACOLOGY
720 201112 냄새저감형 율무청국장 제조에 관한 연구 박주헌 한국식품영양과학회
721 201112 진균 발효제 Rhizopus stolonifer No.17과 알콜 발효성 Saccharomyces cerevisiae를 이용하여 제조한 항고혈압성 전통주의 간 독성 강민구 한국균학회지
722 201112 Psidium guajava extract inhibits thymus and activation-regulated chemokine (TARC/CCL17) production in human keratinocytes by inducing heme oxygenase-1 and blocking NF-kB and STAT1 activation Han, Eun Hee ENVIRONMENTAL TOXICOLOGY AND PHARMACOLOGY
723 201112 Transient receptor potential (MP) A1 activated currents in TRPV1 and cholecystokinin-sensitive cranial visceral afferent neurons Choi, Myung-Jin BRAIN RESEARCH
724 201112 저온 저장온도가 수삼의 품질에 미치는 영향 김희수 한국식품저장유통학회
725 201112 Effect of Microfluidization on in Vitro Micellization and Intestinal Cell Uptake of Lutein from Chlorella vulgaris Cha, Kwang Hyun JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
726 201112 BIOCONVERSION OF GINSENOSIDE RB1 INTO COMPOUND K BY LEUCONOSTOC CITREUM LH1 ISOLATED FROM KIMCHI Quan, Lin-Hu BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY
727 201112 인삼 1차 부산물의 생산량 및 기능성 성분 특성 김관후 한국약용작물학회지
728 201112 Preparation and Characterization of Pectin Hydroxamates from Citrus Unshiu Peels 배인영 Journal of Excipients and Food Chemicals
729 201112 등숙기 온도변이가 중만생종 벼의 쌀 품질과 식미치에 미치는 영향 최경진 한국작물학회지
730 201112 포장재와 저장온도에 따른 소포장 김치의 품질특성 박혜영 한국식품조리과학회지
731 201112 Anticancer Activity and Quantitative Analysis of Glucosinolates from Green and Red Leaf Mustard 김 활 한국식품영양학회지
732 201112 국내 농산물의 카드뮴 및 납 함량 조사 및 위해 평가 김지영 한국환경농학회지 (Online)
733 201112 Aspergillus 속 곰팡이를 이용한 액체종국 제조 및 밀누룩의 품질특성 최정실 한국미생물생명공학회지
734 201112 Anti-Wrinkle Effect of Ulmus davidiana Extracts 김영옥 한국약용작물학회지
735 201112 벼 기계이앙 재배에서 벼와 잡초 경합에 따른 벼수량 및 요방제수준 예측 문병철 한국잡초학회지
736 201112 Barley Intake Induces Bile Acid Excretion by Reduced Expression of Intestinal ASBT and NPC1L1 in C57BL/6J Mice Hoang, Minh-Hien JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
737 201112 Leuconostoc mesenteroides CJNU 0147 and Lactobacillus casei CJNU 0588 Improve Growth of a Bifidobacterium lactis Strain in Co-cultures Ji-EunEom Journal of Food Science and Nutritjon
738 201112 SCREENING AND OPTIMIZATION OF PECTIN LYASE AND POLYGALACTURONASE ACTIVITY FROM GINSENG PATHOGEN CYLINDROCARPON DESTRUCTANS Sathiyaraj, Gayathri BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY
739 201112 Shelf-life of cooked rice supplemented with phytic acid 박영서 Food Engineering Progress
740 201112 Gray mold on carrot caused by Botrytis cinerea in Korea 박경훈 식물병연구
741 201112 베트남 소재 한식당 경영주 사례조사를 통한 한식세계화 방안 정혜경 한국식생활문화학회지
742 201112 EVALUATION FOR ANTIBACTERIAL EFFECTS OF VOLATILE FLAVORS FROM CHRYSANTHEMUM INDICUM AGAINST FOOD-BORNE PATHOGENS AND FOOD SPOILAGE BACTERIA Lee, J. H. JOURNAL OF FOOD SAFETY
743 201112 Transcript profiling of antioxidant genes during biotic and abiotic stresses in Panax ginseng C. A. Meyer Sathiyaraj, Gayathri MOLECULAR BIOLOGY REPORTS
744 201112 Quality Properties of Peeled Ginger by Controlled Atmosphere(CA) Storage박피생강의 품질특성 김경탁 한국식품위생안전성학회
745 201112 미나리 프락토올리고당 발효액의 발효기간에 따른 품질특성 및 간암세포 증식 억제 효과 김민주 한국식품과학회지
746 201112 모델 기반 EPCglobal 네트워크의 성능 분석 강용신 IE Interfaces
747 201112 Evaluation of safety and protection efficacy on cpxR and lon deleted mutant of Salmonella Gallinarum as a live vaccine candidate for fowl typhoid Matsuda, Kiku VACCINE
748 201112 과실주스 침지 및 동결건조로 제조된 산약 칩의 특성 및 생리활성 평가 이만효 Korean J. Microbiol. Biotechnol.
749 201112 우수 낙농관리를 위한 가이드 김민경 한국유가공기술과학회지
750 201112 반응표면분석법에 의한 1-Palmitoyl-2-Oleoyl-3-Oleoyl Glycerol과 1-Palmitoyl-2-Oleoyl-3-Palmitoyl Glycerol의 아세톤 분별 공정 최적화 신정아 한국식품영양과학회지
751 201112 Protective mechanisms of anthocyanins from purple sweet potato against tert-butyl hydroperoxide-induced hepatotoxicity Hwang, Yong Pil FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
752 201112 Occurrence of Virulence Determinants in Fecal Enterococcus faecalis Isolated from Pigs and Chickens in Korea Hwang, In Yeong JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
753 201112 Exopolysaccharide-Overproducing Lactobacillus paracasei KB28 Induces Cytokines in Mouse Peritoneal Macrophages via Modulation of NF-kappa B and MAPKs Kang, Hee JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
754 201112 정밀분석용 용매 및 spe의 nonylphenols 오염평가 및 제거 최근형 농약과학회지
755 201112 Fermented kimchi reduces body weight and improves metabolic parameters in overweight and obese patients Kim, Eun Kyoung NUTRITION RESEARCH
756 201112 인구통계학적 변인에 따른 막걸리 음용실태 및 건강관련 인식 조사 이현숙 한국식생활교육학회지
757 201112 Molecular characterization of two strains of porcine group C rotavirus Lee, Sung-Geun JOURNAL OF MICROBIOLOGY
758 201112 Studies on the development of biodegradable plastics and their safety and degradability Young-sunYou Food Enggineering Progress
759 201112 한식 건강 메뉴의 선정 및『식료찬요』를 통한 효능성 연구 정혜경 한국식생활문화학회지
760 201112 Development of Single-Stranded DNA Aptamers for Specific Bisphenol A Detection Jo, Minjoung OLIGONUCLEOTIDES
761 201112 첨가당의 종류에 따른 감귤 가수분해물의 알코올발효 특성 박찬우 한국식품저장유통학회지
762 201112 냉장 저장 중 신선편이 농산물의 품질특성 변화 손시혜 한국식품과학회지
763 201112 Metabolite Profiling and Bioactivity of Rice Koji Fermented by Aspergillus Strains 김아진 JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
764 201112 삶기에 의한 국수호박의 영양성분 함량 변화 한혜경 한국식품조리과학회지
765 201112 Glucose Tolerance and Antioxidant Activity of Spent Brewer's Yeast Hydrolysate with a High Content of Cyclo-His-Pro (CHP) Jung, Eun Young JOURNAL OF FOOD SCIENCE
766 201112 Kefir의 투여가 당뇨병 마우스의 혈당치에 미치는 영향 이종익 한국식품영양학회지
767 201112 Production of value added materials by subcritical water hydrolysis from krill residues extracted by supercritical carbon dioxide Ali-Nehari, Abdelkader AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
768 201112 Effects of Steaming Time and Frequency for Manufactured Red Liriopeplatyphyllaonon the Insulin Secretion Ability and Insulin Receptor Signaling Pathway SunIlChoi 한국실험동물학회
769 201112 식이 섬유가 대사 증후군과 아디포넥틴에 미치는 영향 백현욱 한국정맥경장영양학회지
770 201112 Association between adherence to the Korean Food Guidance System and the risk of metabolic abnormalities in Koreans Jung, Hyun Ju NUTRITION RESEARCH AND PRACTICE
771 201112 곡류코지를 이용하여 제조한 당화잡곡죽의 품질특성 황인국 한국식품조리과학회지
772 201112 Critical Role of Peroxisome Proliferator Activated Receptor-delta on Body Fat Reduction in C57BL/6J and Human Apolipoprotein E2 Transgenic Mice Fed Delipidated Soybean Lee, Ji Hae JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
773 201112 메밀 속성장 유래 효소활성 우수 저영양성 균주 분리 및 특성 최혜선 한국식품과학회지
774 201112 Assessment of the Inhibitory Activity of Peptide Extracts from Hanwoo Musculus Longissimus on Angiotensin I-Converting Enzyme 설국환 KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
775 201112 Determination of staphylococcal exotoxins, SCCmec types, and genetic relatedness of Staphylococcus intermedius group isolates fr 윤정호 JOURNAL OF VETERINARY SCIENCE
776 201112 An efficient protocol for genetic transformation of watercress (Nasturtium officinale) using Agrobacterium rhizogenes Il Park, Nam MOLECULAR BIOLOGY REPORTS
777 201112 Antioxidative and α-glucosidase Inhibitory Effects in Triticum aestivum Sprouts Treated to Chilling Temperature Yang, Ji-Yeon JOURNAL OF THE KOREAN SOCIETY FOR APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
778 201112 상추잎 즙액과 표면에서 Escherichia coli O157:H7의 생장 가능성 김원일 한국식품위생안전성학회지
779 201112 Detection of Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes, Salmonella spp. and Staphylococcus aureus using duplex real-time PCR assay with melting curve analysis on fresh lettuce LeeNa-Ri 한국식품위생안전성학회지
780 201112 저온저장 온도가 수삼(Panax ginseng C. A. Meyer)의 호흡률 및 내적 품질에 미치는 영향 김희수 한국식품저장유통학회
781 201112 고효율의 불판 개발을 위한 고온용 잠열재의 상변화 특성 분석 최창현 한국기계학회 학술대회 논문집
782 201112 Metabolomic Analysis of Phenolic Compounds in Buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) Sprouts Treated with Methyl Jasmonate Kim, Hyun-Jin JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
783 201112 Bioconversion of ginsenosides Rb(1), Rb(2), Rc and Rd by novel beta-glucosidase hydrolyzing outer 3-O glycoside from Sphingomonas sp 2F2: Cloning, expression, and enzyme characterization Wang, Liang JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
784 201112 Inhibition of Aldose Reductase on Rat Lens by Tartary Buckwheat 목소연 Natural Product Sciences
785 201112 Rapid divergence of repetitive DNAs in Brassica relatives Koo, Dal-Hoe GENOMICS
786 201112 The Current Stateand Problem of Collaboration 이병오 Economic and Business Review(経営経済論集)
787 201112 2010년산 맥류의 붉은곰팡이병 발생 및 Fusarium 곰팡이독소 자연발생 류재기 식물병연구
788 201112 Various Biomarker and Bioindicator Responses in Muddy Loach(Misgurnus anguillicaudatus) Exposed to Endosulfan for 21 days 민석기 Toxicology and Environmental Health Science
789 201112 유통 중인 관행 및 인증 농산물 중 곡류와 엽채류의 잔류농약 모니터링 및 안전성 평가 김효영 한국환경농학회지
790 201112 Diversity and toxigenicity among members of the Bacillus cereus group Oh, Mi-Hwa INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY
791 201112 미강과 솔잎, 강황 분말을 첨가한 현미에 배양한 상황버섯 균사체 추출물의 생리활성에 관한 연구 박효숙 한국균학회지
792 201112 신선 채소류의 부패에 따른 세균의 다양성 변화 및 세균에 의한 허성기 식물병연구
793 201112 제조업체별 강정의 관능적 품질 특성 김행란 한국식생활문화학회지
794 201112 국내산 머스크멜론의 품종별 호흡 및 이화학적 품질 특성 차환수 한국식품영양과학회지
795 201112 Design and Fabrication of a Multi-modal Confocal Endo-Microscope for Biomedical Imaging Kim, Young-Duk JOURNAL OF THE OPTICAL SOCIETY OF KOREA
796 201112 Effects of Acute Oral Administration of Vitamin C on the Mouse Liver Transcriptome Jun, Hee-Jin JOURNAL OF MEDICINAL FOOD
797 201112 Prevalence and Mechanisms of Quinolone Resistance Among Selected Nontyphoid Salmonella Isolated from Food Animals and Humans in Korea Tamang, Migma Dorji FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE
798 201112 베트남 라이스누들 산업과 발전 방안 박종대 식품산업과 영양
799 201112 The Effect of the Water Extracts of Digestive Medicinal Plants on the Shelf-life of Pork Patties Seol, Kuk-Hwan KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
800 201112 분리 균주로 제조한 청국장의 이화학적 특성과 효소활성에 대한 대두 발아시간의 영향 정진보, 한국식품과학회
801 201112 Ethyl acetate extract of Psidium guajava inhibits IgE-mediated allergic responses by blocking Fc epsilon RI signaling Han, Eun Hee FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
802 201112 Effects of Pellet Moisture Content on the Physical Properties of Vacuum-puffed Yukwa Xiao-junShen 산업식품공학
803 201112 Comparative Study of Korean White, Red, and Black Ginseng Extract on Cholinesterase Inhibitory Activity and Cholinergic Function Lee, Mi Ra JOURNAL OF GINSENG RESEARCH
804 201112 소셜네트워크서비스의 특성이 농산물 전자상거래 이용에 미치는 영향- 신뢰와 구매의도를 중심으로 - 한인선 경영교육논총
805 201112 Estimating Concentrations of Pesticide Residue in Soil from Pepper Plot Using the GLEAMS Model 진소현 한국환경농학회지
806 201112 근적외선 스펙트럼을 이용한 고춧가루 캡사이신 함량 예측 모델 개발-입자의 영향 모창연 산업식품공학
807 201112 넙치 사료내 어분대체 단백질원으로써 오징어간분말의 평가 김강웅 수산해양교육연구
808 201112 팜중부유를 이용한 대칭형 Palmitoyl-Oleoyl-Stearoyl Triacylglycerol의 효소적 합성 반응 연구 이선모 한국식품영양과학회지
809 201112 Interactive Configuration through Force Analysis of GM1 Pentasaccharide-Vibrio cholera Toxin Interaction Seo, Jeong Hyun ANALYTICAL CHEMISTRY
810 201112 Antimicrobial Resistance of Vibrio parahaemolyticus and Vibrio alginolyticus Strains Isolated from Farmed Fish in Korea from 2005 through 2007 오은경;Oh, Eun-Gyoung;오은경 JOURNAL OF FOOD PROTECTION
811 201112 Interspecific larval competition between two egg parasitoids in refrigerated host eggs of Riptortus pedestris (Hemiptera: Alydidae) Alim, Md. Abdul BIOCONTROL SCIENCE AND TECHNOLOGY
812 201112 Influence of freezing conditions on the quality characteristics of frozen pen shell(Atrina pectinata) adductor muscle 지일용 한국식품과학회
813 201112 QuEChERS법과 HPLC-MS/MS를 이용한 비지방성 농산물 중 240종 농약의 동시분석 권혜영 농약과학회지
814 201112 농산물우수관리제도 (GAP) 적용을 위한 고추농가의 미생물학적 위해도 평가 남민지 농업생명과학연구
815 201112 Effect of mung bean ethanol extract on pro-inflammtory cytokines in LPS stimulated macrophages Lee, Suk-Jun FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
816 201112 천연 식물고체지와 팜스테아린 분별유 혼합물의 Solid Fat Index 및 Triacylglycerol 조성 비교 성민혜 한국식품영양과학회지
817 201201 Red to far-red multispectral fluorescence image fusion for detection of fecal contamination on apples 씨씨양 J FOOD ENG
818 201201 Ultra-sensitive detection of pathogenic microorganism using surface-engineered impedimetric immunosensor 정초경 SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL
819 201201 Effects of slightly acidic low concentration electrolyzed water on microbiological, physicochemical, and sensory quality of fresh chicken breast meat. S.M.E. Rahman Journal of Food Science
820 201201 Effects of slightly acidic low concentration electrolyzed water on microbiological, physicochemical, and sensory quality of fresh chicken breast meat. S.M.E. Rahman Journal of Food Science
821 201201 Comparison of intense pulsed light- and ultraviolet (UVC)-induced cell damage in Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 Chan-Ick Cheigh Food Control
822 201202 회분식 고강도 광원 처리에 의한 막걸리의 품질 및 저장성에 관한 연구 신정규 산업식품공학
823 201202 유전체장벽방전 플라즈마를 이용한 Escherichia coli 살균 목철균 산업식품공학
824 201202 Effect of montmorillonite on wettability and microstructure properties of zein/montmorillonite nanocomposite nanofiber mats Park, Jae Hyeung JOURNAL OF COMPOSITE MATERIALS
825 201202 Quality characteristics of chicken emulsion sausages with different levels of makgeolli lees fiber 박관식 한국축산식품학회
826 201202 Isolation and identification of an antiproliferative substance from fructose-tyrosine Maillard reaction products 황인국 Food Chemistry
827 201202 Proteomic Identification of a Novel Toxin Protein (Txp40) from Xenorhabdus nematophila and Its Insecticidal Activity against Larvae of Plutella xylostella 김양훈 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
828 201202 시판 무증자용 개량누룩 추출물로 처리한 쌀을 이용한 막걸리 제조 박지혜 한국식품저장유통학회
829 201202 Molecular Mechanisms Governing IL-24 Gene Expression 임신혁 Immune Network (e)
830 201203 Alloxan에 의한 HIT-T15 세포 손상에 대한 쑥갓주정추출물의 세포보호효과 김인혜 한국식품영양학회지
831 201203 우리나라 농경지 중금속 동태 및 작물흡수 연구동향 (총설) 이지호 한국환경농학회지
832 201203 쓴메밀 분획물과 Rutin의 라디칼 소거능 및 C6 Glioma 세포의 산화적 스트레스 개선 효과 이상현 대한암예방학회지
833 201203 A study on biological and chemical changes in fermented soybeans (Meju), grown under conventional vs. organic conditions, during storage 강명화 Journal of Agriculture and Biological Sciences
834 201203 포도 품종간 송이 부위별 생리적 특성과 수확 후 냉각과 유통성 관계 민정호 농업과학연구
835 201204 A gold nanoparticle and Aflatoxin B1-BSA conjugates based lateral flow assay method for the analysis of Aflatoxin B1 김기영 MATERIALS
836 201204 정치배양 및 시판 현미식초의 품질특성 비교 정용진 한국식품저장유통학회
837 201204 Elucidation of molecular interactions between lipid membranes and ionic liquids using model cell membranes 전태준 SOFT MATTER
838 201204 Effects of Mining-impacted Polished Rice on the Glutathione Peroxide and Glutathione S-transferase Activities, and Oxidative Stress-induced Apoptosis Signal Regulating Kinase 1, p38 Mitogen-activated Protein Kinase Isomer, and Jun N-terminal Kinase in Human Keratinocytes Cell 이지호 Journal of the Korean Society for Applied Biological Chemistry
839 201204 Comparing the liking for Korean style salad dressings and beverages between US and Korean consumers: Effects of sensory and non-sensory factors 정라나 FOOD QUAL PREFER
840 201204 포장재에 따른 양배추 김치의 품질특성 서해정 한국식품조리과학회지
841 201204 식품내 바이오제닉아민 신속검출 기술개발 동향 이재익 한국식품과학회지
842 201204 Effects of pumpkin (Cucurbita maxima) fiber on physicochemical properties and sensory characteristics of chicken frankfurters 최윤상 한국축산식품학회
843 201205 Metabolomics-Based Optimal Koji Fermentation for Tyrosinase Inhibition Supplemented with Astragalus Radix Kim, Ah Jin BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY
844 201205 QuㅌChㅌ RS 시료 처리법을 활용한 엽채류 중 잔류농약분석 김양현 농약과학회지
845 201205 감압방전플라즈마에 의한 고춧가루 미생물 저감 목철균 산업식품공학
846 201206 Effects of low-temperature tumbling on the quality characteristics of restructured chicken ham 김시영 한국축산식품학회
847 201206 Effects of soaking pH and extracting temperature on the physicochemical properties of chicken skin gelatin 김현욱 한국축산식품학회
848 201206 Radiation-induced degradation and immune toxicity reduction of endosulfan 김현주 한국식품저장유통학회
849 201206 Complete genome sequence of a novel picorna-like virus isolated from Spodoptera exigua Choi, J.Y. Journal of Asia-Pacific entomology
850 201206 국내산 품종별 쑥의 항산화 및 암세포성장 억제활성 김라정 생명과학회지
851 201206 γ-Aminobutyric Acid Metabolism in Plant Under Environment Stressses 류수노 한국작물학회지
852 201206 옻나무 추출물의 침지가 가스조절포장으로 저장한 한우고기 스테이크의 총환원력, 단백질산화 및 육색소산화에 미치는 영향 강선문 한국식품저장유통학회
853 201206 Investigation on polychlorinated dibenzo-p-dioxins, polychlorinated dibenzofurans and dioxin-like polychlorinated biphenyls in Korean fruits and dietary intake estimation 최근형 Journal of the Korean Society for Applied Biological Chemistry
854 201206 활성 글루텐 및 쌀 입국 첨가에 의한 쌀 찐빵의 품질변화 최윤희 한국식품영양학회지
855 201206 HPLC를 이용한 일부 시판 고춧가루 및 고추 가공품의 Capsaicinoids 함량 분석 및 분석법의 검증 함현미 한국식품영양과학회지
856 201206 농촌분야 커뮤니티비즈니스 활성화를 위한 한일정책 비교 연구 황수철 농촌관광연구
857 201206 농산물 중 Staphylococcus aureus의 분리를 위한 선택배지 평가 김세리 한국식품위생안전성학회지
858 201206 Irradiation of shell egg on the physicochemical and functional properties of liquid egg white 민병걸 Poultry Science
859 201206 면실박의 급여가 비거세 한우의 도체 및 육질 특성에 미치는 영향 강선문 동물자원연구
860 201206 GC/ECD와 GC/MS를 이용한 농산물 중 picoxystrobin의 분석법 개발 권혜영 한국환경농학회지
861 201206 일시수확 엽채류에서 살균제 Boscalid와 Fludioxonil의 잔류특성 배병진 농약과학회지
862 201206 Effect of dietary Genetically Modified β-Carotene Biofortified Rice on Immune in Rats 박수진 한국동물번식학회지(Reproductive & Developmental Biology)
863 201206 Relationship of Antioxidant Enzyme Activity, Lipid Oxidation, and Aroma Pattern of Hanwoo (Korean Cattle) Beef under Oxidation-promoted Condition Kang, Sun Moon Korean journal for food science of animal resources
864 201207 Fruiting Body Formation of Cordyceps militaris from Multi-Ascospore Isolates and 부샨슈레스타 Mycobiology(한국균학회지)
865 201207 Alginate-based composite sponge containing silver nanoparticles synthesized in situ 서송이 Carbohydrate polymers
866 201207 Looping Mediated Interaction between the Promoter and 3 ' UTR Regulates Type II Collagen Expression in Chondrocytes Jash, Arijita PLOS ONE
867 201207 Red Liriope platyphylla contains a large amount of polyphenolic compounds which stimulate insulin secretion and suppress fatty liver formation through the regulation of fatty acid oxidation in OLETF r HYE RYUN LEE INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR MEDICINE
868 201207 Disposable Nitrate-Selective Optical Sensor Based on Fluorescent Dye 김기영 바이오시스템공학
869 201207 Comparison of Sample Preparation Methods for the Recovery of Foodborne Pathogens from Fresh Produce Kim, S.-R. Journal of food protection
870 201208 Immune disorders and its correlation with gut microbiome 황지선 Immune Network (e)
871 201208 효소 당화효율 증진을 위한 왕겨의 전처리 방법 연구 박선태 공업화학
872 201208 초분광 반사광 영상을 이용한 배추 종자(Brassica campestris L) 비파괴 품질측정기술 개발 모창연 산업식품공학
873 201208 Effects of Red Liriope platyphylla on NGF secretion ability, NGF receptor signaling pathway and γ-secretase components in NSE/hAPPsw transgenic mice expressing Alzheimer’s Disease Sun-Il Choi 한국실험동물학회
874 201208 차단성 다층 트레이에 포장된 레토르트 닭 가슴살제품의 냉장 중 품질 특성 장동현 한국축산식품과학회지
875 201208 Effects of combined treatment of aqueous chlorine dioxide and UV-C or electron beam irradiation on the microbial growth and quality in chicon during storage 강지훈 한국식품영양과학회지
876 201208 Physicochemical Properties and Freshness of Spent Hens Meat under Frozen or Refrigeration Conditions after Thawing 구효정 한국축산식품학회지
877 201208 오메가 3계열 지방산을 함유하는 사료의 급여가 육용 토종닭 계육 내 지방산 조성에 미치는 영향 탐색 오성택 한국축산식품학회지
878 201208 사료 내 대사 에너지 및 조단백질 수준이 산란종 수평아리의 성장성적과 도체특성에 미치는 영향 윤정근 한국가금학회지
879 201208 오메가 3계열 지방산을 함유하는 사료의 급여가 육용 토종닭 계육 내 지방산 조성에 미치는 영향 탐색 오성택 한국축산식품학회지
880 201208 Differential effects of the steaming time and frequency for manufactured red Liriope platyphylla on nerve growth factor secretion ability, nerve growth factor receptor signaling pathway and regulation Sun-Il Choi MOLECULAR MEDICINE REPORTS
881 201208 Physicochemical Properties and Freshness of Spent Hens Meat under Frozen or Refrigeration Conditions after Thawing 구효정 한국축산식품학회지
882 201208 Effects of combined treatment of aqueous chlorine dioxide and UV-C or electron beam irradiation on the microbial growth and quality in chicon during storage 강지훈 한국식품영양과학회지
883 201208 Optimal Optical Filters of Fluorescence Excitation and Emission for Poultry Fecal Detection 김태민 바이오시스템공학
884 201208 Escherichia coli 와 Bacillus cereus에 오염된 상토, 토양 및 관개용수가 상추의 미생물 안전에 미치는 영향 김세리 원예과학기술지 = Korean journal of horticultural science & technology
885 201209 치즈 숙성 중의 곰팡이 오염 방제 - 현황과 전망 정후길 한국유가공기술과학회지
886 201209 치즈 숙성 중의 곰팡이 오염 방제 - 현황과 전망 정후길 한국유가공기술과학회지
887 201209 농업인 참여식 실천학습모델 개발과 성과분석 김사균 농촌지도와 개발
888 201209 β-Glucuronidase 저해 활성이 우수한 결명자를 첨가한 상황 균사체 오은희 한국식품영양학회지
889 201209 사료 내 항산화원으로서 커피박 첨가가 닭의 사양성적, 혈액생화학성상 및 항산화 작용에 미치는 영향 장인석 한국가금학회지
890 201209 산사 영양성분 분석 및 생리활성 탐색 박성진 한국식품영양학회지
891 201209 Immunomodulatory effect of water soluble extract separated from mycelium of Phellinus linteus on experimental atopic dermatitis Hwang, Ji Sun BMC COMPLEMENTARY AND ALTERNATIVE MEDICINE
892 201209 증자 및 건조조건이 올벼쌀의 이화학적 특성에 미치는 영향 조용식 Journal of Applied Biological Chemistry(한국응용생명화학회)
893 201209 돈분액비 연용 농경지 중 중금속 함량 모니터링 고우리 한국환경농학회지
894 201209 농식품 전자상거래 이용 소비자를 위한 SNS 마케팅 전략 연구 오상헌 전자상거래학회지
895 201209 Enhancement of the Tyrosinase Inhibitory Activity of Mori Cortex Radicis Extract by Biotransformation Using Leuconostoc paramesenteroides PR Kim, J.S. Bioscience
896 201209 연령별 한국 전통후식류의 기호도 조사 박성진 한국식품영양학회지
897 201209 치즈 숙성 중의 곰팡이 오염 방제 - 현황과 전망 정후길 한국유가공기술과학회지
898 201210 Keys to production and processing of Hanwoo beef: A perspective of tradition and science 조수현 Animal Frontiers
899 201210 농수산물 브랜드의 디자인 평가요소와 디자인 가치가 충성도에 미치는 영향 이승현 해양관광학연구
900 201210 습식 미분과 증미로 제조한 쌀조청의 특성 이정은 한국식품영양학회지
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